close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Depozite la termen pentru IMM

Viitorul afacerii tale e mai sigur când ai la dispoziție soluțiile noastre pentru depozite la termen. Te bucuri de un grad ridicat de flexibilitate pentru a alege combinația optimă dintre perioada de constituire, modalitatea de plată a dobânzii, precum și moneda în care dorești să economisești.

Rata dobânzii este fixă până la scadența depozitului

Depozitul se poate constitui în mai multe valute

La scadență beneficiezi de mai multe opțiuni

Care sunt avantajele depozitelor la termen?

  • Rata dobânzii este fixă până la scadența depozitului;
  • Depozitul se poate constitui în mai multe valute;

  • La scadență beneficiezi de mai multe opțiuni: prelungire automată a depozitului cu capitalizarea dobânzii, prelungire automată fără capitalizare, lichidarea automată a depozitului.

Cum poți obține un depozit la termen?

Vino la noi

Vino în sucursala OTP Bank
și hai să discutăm cea mai potrivită variantă.

Sucursale și ATM-uri

Contactează-ne telefonic

Solicită informații apelând serviciul HelpDesk
la numărul de telefon (+4) 021 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Produse similare recomandate

Depozit cu maturitate flexibilă

Tu deții controlul plăților și încasărilor. Noi te răsplătim cu soluții flexibile.

Vreau detalii

Cont curent ONLINE

Deschizi rapid un cont online, pachet de produse și servicii,
card și Internet Banking.

Vreau detalii

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din România, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor eligibile constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii și care nu se regăsesc într-una din situațiile expres menționate în cuprinsul legii ca neintrând în categoria acestor depozite (art.3(5) din legea menționată detaliază soldurile creditoare care nu intră în categoria depozitelor definite anterior). Noțiunea de „plafon de acoperire” reprezintă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3).

Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea secțiunii „Informații pentru deponenți”, ce cuprinde inclusiv Lista depozitelor excluse de la garantare.

Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.