OTP Bank

Credit de nevoi personale

Vrei să pleci într-o vacanță binemeritată sau te apuci de redecorări?

Sau poate îți dorești un echilibru în bugetul familiei sau doar confort acasă, alege un credit de nevoi personale fără ipotecă de la OTP Bank.

vreau detalii
OTP Bank

Credit ipotecar

Oriunde ai fi, te simți în largul tău atunci când știi că te întorci acasă, acolo unde sunt cei dragi, acolo unde ai confortul dorit.

Creditul ipotecar în lei sau euro de la OTP Bank este soluția prin care îți poți achiziționa locuința visurilor tale.

vreau detalii
OTP Bank

Programul de conversie a creditelor în franci elveţieni

Află cum poţi beneficia gratuit de reducerea datoriei şi ce presupune conversia creditului tău în franci elveţieni în lei sau euro.

vreau detalii
OTP Bank

Află noul cod IBAN

În urma procesului de integrare a Bancii Millennium S.A. în
OTP Group, toți clienții
Banca Millennium S.A. beneficiază începând cu data de 2 Noiembrie 2015 de coduri IBAN noi.

vreau detalii
OTP Bank

OTP Salariat

Bonus de până la 1.000 RON! Achiziționează pachetul OTP Salariat între 22 februarie – 31 mai 2016 și primești un bonus de până la 500 lei*! Mai mult, îți oferim încă…
vreau detalii
OTP Bank

Cont curent

Deschide un cont curent la OTP Bank și ai toate beneficiile oferite de OTP Bank oriunde te-ai afla. În țară sau străinătate, contul curent OTP Bank îți permite să faci toate operațiunile…
vreau detalii

OTPdirekt
SmartBank

Banca vine oriunde ești tu și este mereu deschisă. Aplicația OTPdirekt SmartBank este gratuită pentru terminalele cu sistem de operare Android sau iOS. Dacă ai un telefon care folosește un alt sistem de operare poți accesa direct din browser adresa otpdirekt.ro și ai aceleași funcții și facilități.

vreau detalii
Download aplicație
SmartBank
Știri OTP Bank

Parteneriat strategic OTP Bank Romȃnia - Banca Europeană de Investiții: 25 de milioane de euro, pentru susținerea IMM-urilor

OTP Bank Romȃnia primeşte, din partea Băncii Europene de Investiţii (BEI), o linie de finanţare în valoare de 25 de milioane de euro, destinată susținerii întreprinderilor mici și mijlocii, companiilor medii, precum și a entităților din sectorul public și facilitării angajării tinerilor în toate sectoarele. Împrumuturile către beneficiarii finali vor fi folosite pentru finanțarea investițiilor și pentru capitalul de lucru, în concordanță cu prioritățile UE și pot fi acordate pe o perioadă de pȃnă la 10 ani.

vreau detalii

OTP Bank România lansează o ofertă specială la achiziționarea pachetului POS

OTP Bank România lansează o nouă ofertă specială pentru pachetul POS, destinat clienţilor persoane juridice: 50% reducere la comisionul de procesare, pe o perioadă de șase luni și, suplimentar, 3 luni de gratuitate a pachetului POS, pentru clienţii din segmentul „e-commerce”.

vreau detalii

OTP Bank România, premiată pentru soluția sa de internet banking

Serviciul OTPdirekt - internet banking, cu opțiunea de asistență prin chat şi ghidare în timp real, dezvoltat de OTP Bank România, a fost premiat la categoria „Best Use of Technology”, în cadrul competiției Romanian Contact Center Awards.

vreau detalii

60% dintre clienții OTP Bank România cu credite în franci elveţieni au acceptat ofertele de conversie

Cu trei săptămâni înainte de încheierea programului de conversie a creditelor în franci elveţieni (CHF), 60% (peste 6.000 de clienți) dintre clienții cu credite în CHF ai OTP Bank România au acceptat deja ofertele de conversie. Dintre aceștia, 96% au ales conversia creditelor în moneda națională.

vreau detalii

Sucursale & ATM-uri