close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Fonduri Europene

Credit pentru proiecte finanțate din fonduri europene

OTP Bank îți pune la dispoziție soluții de finanțare extrem de flexibile pentru implementarea cu succes a proiectului tău.
  • În cazul creditului punte se poate finanța până la 100% din valoarea grantului
  • În cazul creditului de investiții se pot finanța atât cheltuielile eligibile, cât și cele neeligibile aferente proiectului
  • Creditul poate fi acordat în LEI sau EUR
Vreau detalii

Credit pentru finanțare TVA

OTP Bank a creat creditul pentru finanțare TVA, un produs care poate fi acordat atât pentru proiecte implementate cu fonduri europene, cât și pentru proiecte implementate din resurse proprii.
  • Instrument flexibil, cu ajutorul căruia poți finanța până la 100% din TVA-ul aferent proiectului de investiții
  • Poate fi utilizat atât pentru finanțarea TVA-ului eligibil, cât și neeligibil în cadrul proiectelor implementate de fonduri europene
Vreau detalii

Scrisoare de confort

Pentru a accesa fonduri europene trebuie să demonstrezi capacitatea de cofinanțare a proiectului pe care dorești să îl dezvolți.
În acest sens, OTP Bank ajută prin emiterea unei scrisori de confort care va atesta potențialul de cofinanțare atât pentru cheltuielile eligibile, cât și pentru cele neeligibile.
  • Valuta scrisorii de confort este corelată cu cea a creditului solicitat pentru proiect și pentru care se solicită;
  • Perioada maximă de valabilitate poate fi de 180 de zile de la emitere, corelată cu structura de finanțare/creditul solicitat
Vreau detalii

Scrisoarea de garanție

OTP Bank te ajută să beneficiezi de finanțare pentru proiectul tău prin emiterea de scrisori de garanție cu scopul de a demonstra capacitatea de rambursare a prefinanțării/avansului.
  • Scrisorile de garanție pot fi emise pentru o perioadă de maximum 36 de luni, corelată cu prevederile contractului de finanțare
  • Valoarea acordată este de până la 110% din totalul primit de la autoritatea contractantă
Vreau detalii