close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Pachetul de cont bancar Start Up HERO   

Dacă ești la început de drum și îți dorești un partener care să creadă în tine și în afacerea ta, ești în locul potrivit. Poți opta pentru pachetul Start Up HERO de la OTP Bank și beneficiezi de o serie de beneficii speciale precum costuri ZERO în primele 12 luni*. Dacă ai un cont curent deschis la OTP Bank de maximum 2 luni și un Start Up înființat de cel mult 12 luni, atunci acesta e pachetul potrivit pentru tine.

Comision de administrare ZERO pentru un număr nelimitat de conturi

Abonament gratuit pentru serviciul Internet Banking

Emitere și administrare gratuită în primul an pentru cardul de debit

Care sunt avantajele pachetului Start Up HERO?

  • ZERO costuri și comisioane pentru o gamă variată de servicii: administrarea unui număr nelimitat de conturi, emitere și administrare în primul an pentru cardul de debit, abonament OTPdirekt pentru un utilizator, încasări intrabancare și interbancare prin virament, plăți în lei interbancare și intrabancare efectuate prin Internet Banking și Smart Bank, depuneri de numerar în lei sau valută, serviciul Notificări Push pentru un utilizator, plăți și remitere la încasarea cecurilor barate și bilete la ordin, creare magazin online – Soldigo**;

* După primele 12 luni, la aniversarea anuală facem transferul automat la pachetul Calculat 50.
** Crearea magazinului online-Soldigo îți oferă:
50% discount la plata abonamentului anual aferent facilităţii Soldigo, dacă optezi pentru un număr de 699 ori 999 de produse şi 6 imagini/produs. După primul an, ai posibilitatea fie de a achita abonamentul tot anul menţinându-se discount-ul de 50%, fie de a opta pentru plata lunară, discount-ul fiind de 20%.

Cum poți obține pachetul Start Up HERO?

Aplică 100% online

Cont bancar online pentru persoane juridice. 
Costuri ZERO, beneficii nelimitate.

Aplică online

Vino la noi

Vino în sucursala OTP Bank
și hai să discutăm cea mai potrivită variantă.

Sucursale și ATM-uri

Produse similare recomandate

Pachetele Calculat & Relaxat

Alege tot ce e mai bun pentru afacerea ta și noi te răsplătim pe măsură.

Vreau detalii

Cont curent ONLINE

Deschizi rapid un cont curent online, pachet de produse și servicii, inclusiv card și Internet Banking.

Vreau detalii

Întrebări frecvente

Pachetele de produse și servicii din cadrul OTP Bank România se încheie pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii pe noi perioade de 12 luni fiecare. În situația în care se optează pentru rezilierea pachetului anterior celor 12 luni de la data constituirii și pentru necontractarea unui alt pachet la un preț superior, este necesară achitarea contravalorii abonamentelor lunare rămase de achitat până la finalul celor 12 luni.

Un client poate deține un singur tip de pachet de produse și servicii bancare oferit de OTP Bank România. Totuși, pachetele „Calculat 25”, „Calculat 50”, „Relaxat 150”, „Relaxat 200” si „Relaxat 300” pot fi deținute cu un pachet dedicat clienților case de schimb valutar, iar pachetele „Calculat 25” și „Calculat 50” pot fi deținute concomitent cu un pachet POS.

Da, clienții start-up care au maximum 12 luni de la înființare, beneficiază de pachetul dedicat START-UP HERO, cu avantaje semnificative, în situația în care contul curent este deschis de maximum 2 luni și nu dețineți alte pachete de produse și servicii bancare.

DA, aveți posibilitatea oricând să optați pentru un pachet cu beneficii adaptate evoluției afacerii dumneavoastră;

De exemplu, dacă inițial ați optat pentru pachetul "Calculat 25", îl puteți schimba oricând cu următoarele pachete: "Calculat 50", "Relaxat 150", "Relaxat 200" sau "Relaxat 300".

Comisionul lunar de administrare este gratuit pentru toate conturile, indiferent de valuta contului.

Pentru ordine de plată interbancare în lei, efectuate prin OTPdirekt și acordate ca tranzacții gratuite în cadrul pachetelor, în funcție de beneficiile fiecărui pachet, nu se percepe comisionul Băncii.

Transformă-ți visul în realitate! Urmărește poveștile antreprenorilor noștri!

Microgreens

 

BioVentura

Letca

LTHD

MerryBerry