close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Scrisoare de garanție bancară

Atunci când ai o afacere, este important să știi că te poți baza pe un partener de încredere care să îți pună la dispoziție mijloacele necesare pentru buna desfășurare a activității tale. Scrisoarea de garanție bancară poate fi constituită pentru o sumă și un termen limită stabilite în funcție de prevederile documentației de atribuire sau ale contractului încheiat între tine și beneficiar.

În funcție de nevoile tale, scrisoarea de garanție poate fi: de bună execuție, de restituire a avansului, de plată, pentru participare la licitație, sau orice alt tip de scrisoare agreat de Bancă.

Cum poți obține o scrisoare de garanție bancară?

Vino la noi

Vino în sucursala OTP Bank
și hai să discutăm cea mai potrivită variantă.

Sucursale și ATM-uri

Contactează-ne telefonic

Solicită informații apelând serviciul HelpDesk
la numărul de telefon (+4) 021 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Produse similare recomandate

Acreditiv documentar

Instrumentul cu cel mai mare grad de siguranță în plățile la nivel internațional.

Vreau detalii

Incasso

Scapă de grija plăților în cazul importurilor și/sau exporturilor.

Vreau detalii