x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Ce avantaje vă oferă Overdraftul fără garanţii imobiliare de la OTP Bank?

Pentru că știm că timpul tău este prețios, îți punem la dispoziție un produs de finanțare online, fie de pe platforma de Internet Banking OTPdirekt, fie accesand https://www.otpdirekt.ro/credit-racheta. Astfel, puteti aplica 100% ONLINE si puteti obtine banii in maximum 24 de ore, dupa doar cativa pasi simpli.

 

Această facilitate te ajută să finanțezi toate cheltuielile curente ale afacerii tale. Astfel, poți accesa acest produs de finanțare, prin care poți efectua orice tip de plată și retragere de numerar permise de legislația în vigoare. În plus, pentru o gestiune eficientă a resurselor financiare, poți utiliza facilitatea inclusiv pentru refinanțarea creditelor de același tip contractate la alte bănci.

 

Și mai mult, pentru a veni în sprijinul tău, îți oferim produsul rapid, fără garanții imobiliare, printr-o documentaţie simplificată, aprobare şi implementare rapidă, fiind necesară doar semnarea unui contract de fideiusiune și a unui contract de ipotecă mobiliară asupra tuturor conturilor curente deschise la OTP Bank.

 

Pentru evitarea riscului valutar, produsul de finanțare se acordă în lei, pe o perioadă de maximum 12 luni, cu posibilitatea de prelungire.

 

Valoare maximă acordată este de 200.000 de lei, fiind corelată cu ciclul financiar al companiei, iar aceasta va fi restituită din operațiunile zilnice, prin contul curent, până la scadența facilității.