close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Depozite cu plata dobânzii în avans pentru IMM

Ceea ce te face un antreprenor de succes este capacitatea de a calcula și de a gândi fiecare mișcare. Iar pentru asta ai nevoie de un partener de încredere care să te sprijine și să îți ofere soluții avantajoase și rapide pentru obiectivele afacerii tale. Depozitul cu plata dobânzii în avans este ideal atunci când dorești să obții dobânda în contul curent chiar în ziua constituirii acestuia.

Primești dobânda în contul curent chiar în ziua constituirii depozitului

Rata dobânzii este fixă pe toată perioada de valabilitate a depozitului

Poți constitui depozitul pe o perioadă de 3, 4 sau 6 luni în LEI, EUR sau USD

Care sunt avantajele depozitelor cu plata dobânzii în avans?

  • Primești dobânda în contul curent chiar în ziua constituirii depozitului;

  • Rata dobânzii este fixă pe toată perioada de valabilitate a depozitului;

  • La maturitate, depozitul este lichidat automat și banii virați în cont;

  • Poți constitui depozitul pe o perioadă de 3, 4 sau 6 luni în LEI, EUR sau USD;

  • Suma minimă necesară pentru deschiderea depozitului este 500 LEI/EUR/USD în funcție de moneda depozitului.

Cum poți obține un depozit cu plata dobânzii în avans?

Vino la noi

Vino în sucursala OTP Bank
și hai să discutăm cea mai potrivită variantă.

Sucursale și ATM-uri

Contactează-ne telefonic

Solicită informații apelând serviciul HelpDesk
la numărul de telefon (+4) 021 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Produse similare recomandate

Depozite la termen

Soluții cu grad ridicat de flexibilitate pentru economiile tale.

Vreau detalii

Depozit cu maturitate flexibilă

Tu deții controlul plăților și încasărilor. Noi te răsplătim cu soluții flexibile.

Vreau detalii

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din România, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor eligibile constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii și care nu se regăsesc într-una din situațiile expres menționate în cuprinsul legii ca neintrând în categoria acestor depozite (art.3(5) din legea menționată detaliază soldurile creditoare care nu intră în categoria depozitelor definite anterior). Noțiunea de „plafon de acoperire” reprezintă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3).

Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea secțiunii „Informații pentru deponenți”, ce cuprinde inclusiv Lista depozitelor excluse de la garantare.

Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.