x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Află mai multe despre noua parolă dinamică 3DSecure

Începând cu data de 24 noiembrie 2016, îmbunătăţim securitatea plăţilor cu cardul pe Internet (E-commerce). Astfel, în momentul în care vei efectua o plată cu cardul emis de OTP Bank Romania pe Internet (E-commerce), parola “3D Secure” obişnuită, pe care o foloseşti în prezent, va fi înlocuită de o parolă dinamică, transmisă de bancă pe telefonul mobil, în momentul efectuării tranzacţiei. Practic, vei utiliza o parolă dinamică unică, pentru fiecare plată cu cardul pe Internet, pe care o vei primi gratuit prin SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ai comunicat băncii în momentul emiterii cardului.

Menţionăm faptul că plăţile automate / recurente cu cardul pe Internet (de ex. abonamente, plăţi fixe periodice, etc) vor funcționa normal, pentru acestea fiind valabilă în continuare parola 3D Secure inițială, pe care aţi folosit-o în momentul achiziționării serviciului respectiv. Practic, din 24 noiembrie, plățile cu cardul pe Internet vor fi efectuate astfel:

  • Finalizați comanda și efectuați plata cu cardul emis de OTP.
  • Primiți prin SMS parola pe telefonul mobil. Parola va fi valabilă 10 minute, în cazul expirării parolei va trebui să reîncepeți procesul de plată.
  • Introduceți parola și se finalizează plata.

Pentru a te bucura de confortul platilor securizate cu cardul pe Internet, te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon mobil pe care l-ai comunicat bancii este de actualitate, Daca este necesar, poti actualiza numarul de telefon mobil efectuand o scurta vizita la oricare din unitatile OTP Bank Romania sau te rugam sa ne contactezi la 0213085711.

OTP Bank vă oferă gratuit

Posibilitatea de a face achiziții în deplină siguranță în mediul online, prin intermediul tehnologiei 3DSecure.

 

3DSecure este un standard de autentificare a identității posesorilor de card care efectuează tranzacții în mediu virtual. Astfel, este asigurată protecția deținătorului de card prin autentificarea identității sale în momentul unei tranzacții. Sistemul de comerț electronic securizat este implementat pe site-urile comercianților sub denumirea MasterCard Secure Code pentru cardurile MasterCard și Verified by VISA pentru cardurile VISA și se poate identifica prin intermediul siglelor:

 

Ce avantaje aveți? 

otp bank

Securitate și confort sporit în momentul efectuării tranzacțiilor în mediul virtual;

otp bank

Nu există cheltuieli suplimentare pentru accesare;

otp bank

Accesarea unei piețe largi de comercianți de încredere datorită numărului mai mare de comercianți care acceptă tehnologia 3DSecure.

 

Important!

Nu orice comerciant / website ce deține un magazin virtual oferă tehnologia 3DSecure, comerț electronic securizat. În cazul în care sunteți înrolați în 3DSecure, vă puteți identifica doar dacă, în momentul plății, este prezentă sigla Organizațiilor Internaționale de Carduri Verified by VISA și / sau MasterCard Secure Code.

 

 

  • Nu introduceți seria cardului înainte de a vă asigura că ați fost informat corect cu privire la elementele tranzacției: preț, termen de livrare;
  • Nu introduceți codul PIN al cardului sub nicio formă, chiar dacă există rubrică în acest sens;
  • OTP Bank nu poate fi făcută răspunzătoare de tranzacțiile on-line cu cardurile sale utilizate la comercianții online, din România sau / și străinătate;
  • Pentru situații imprevizibile poți contacta Centrul de procesare carduri ROMCARD S.A. la telefon 021 402 00 29 sau pe e-mail la frontoffice@romcard.ro.

 

Cu OTP Bank, tranzacțiile dumneavoastră sunt mereu în siguranță!