3DSecure szolgáltatás

3DSecure szolgáltatás

Folyamatosan azon vagyunk, hogy jobbá tegyük a bankkártyával végrehajtott online kifizetéseket (e-kereskedelem), ezért a 3D Secure technológia új azonosítási módszerekkel garantálja az online kifizetések biztonságát. Szabaduljon meg a készpénzzel történő fizetés körülményességétől, és koncentráljon a vágyai megvalósítására.

Mit kell tudnia a 3D Secure technológiáról?

 • A 3D Secure a nemzetközi kártyatársaságok, a Visa és a MasterCard által kifejlesztett azonosítási szabvány, amely a bankkártyával interneten végrehajtott tranzakciók (e-kereskedelem) maximális biztonsága érdekében biztosítja a bankkártya-tulajodonosok védelmét;

 • A biztonságos e-kereskedelmi rendszerek a kereskedők oldalain a Mastercard bankkártyák esetén „Mastercard Identity Check”, míg a VISA bankkártyák esetén „Verified by VISA” név alatt kerülnek implementálásra. A rendszerek a logóik alapján azonosíthatóak;

  A kép eltávolítva.                A kép eltávolítva.

 • A 3D Secure technológiát használó, megbízható kereskedői kör folyamatosan bővül;

 • A 3D Secure szolgáltatás többletköltség felszámolása nélkül vehető igénybe, az OTP Bank Románia által kibocsátott összes bankkártya automatikusan regisztrálásra kerül a rendszerbe.

Hogyan működik?

 • A 3D Secure technológia az új jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően került fejlesztésre annak érdekében, hogy még nagyobb biztonság mellett hajthasson végre internetes tranzakciókat az OTP Bank Románia által kibocsátott bankkártyákkal.

  A fejlesztéseknek köszönhetően, a SmartBank alkalmazással sokkal biztonságosabban és gyorsabban hagyhatja jóvá az OTP Bank bankkártyáival végrehajtott online kifizetéseket. A tranzakciókat a készülékén elérhető biometrikus azonosítással (digitális ujjlenyomat vagy arcfelismerés) hagyhatja jóvá.

 • Töltse le az ingyenesen elérhető SmartBank mobilalkalmazást, legyen tekintettel arra, hogy Android vagy iOS operációs rendszert használ:

  Android
  iOS

 • Adja hozzá az OTP Bank által kibocsátott bankkártyát a SmartBank alkalmazáshoz. Használja az OTPcards biometrics menüt, írja be a bankkártya számának utolsó 10 számjegyét és a személyi számának (CNP) utolsó 6 számjegyét. Erősítse meg a bankkártya hozzáadását azzal az ellenőrző kóddal, amelyet a bankkal korábban közölt telefonszámra fog megkapni. GRATULÁLUNK! Ettől a lépéstől a bankkártyával végrehajtott online kifizetéseket biometrikus azonosítással hagyhatja jóvá 

 • Miután az OTP Bank által kibocsátott bankkártyát hozzáadja a SmartBank alkalmazáshoz az OTPcards biometrics menü használatával, a 3D Secure rendszert használó kereskedők oldalain a bankkártyával végrehajtott online kifizetések a következőképpen történnek:
                 -    Válassza ki a kívánt terméket, véglegesítse a megrendelést, és a kifizetés végrehajtásához adja meg a bankkártya adatait (bankkártyaszám, lejárat dátuma, CVV/CVC-kód); 
                 -    A mobiltelefonjára, amelyre telepítésre került a SmartBank alkalmazás, egy "push" típusú értesítés érkezik, amely a tranzakcióval kapcsolatos adatokat (összeg, pénznem, kereskedő neve) tartalmazó képernyőre irányítja át ahhoz, hogy a kiválasztott biometrikus azonosítással jóváhagyhassa az online tranzakciót; 
                 -    Amennyiben meggondolta magát, vagy nem ismeri a kifizetést, ugyanazon a képernyőn elutasíthatja a tranzakciót;
                 -    Amennyiben az OTP Bank bankkártyájával végrehajtott online tranzakciók esetén szeretné letiltani a biometrikus azonosítást, törölheti a SmartBank alkalmazáshoz hozzáadott kártyát az OTPcards biometrics menüben az Inaktiválás opció használatával.

Győződjön meg arról, hogy mennyire egyszerű!

Tekintse meg az alábbi videót arról, hogyan hagyhatja jóvá mobiltelefonjával az OTP Bank által kibocsátott bankkártyával végrehajtott online kifizetéseket: 


Amennyiben nem szeretné az online kifizetéseit biometrikus azonosítás segítségével jóváhagyni, használja az eddig megszokott megoldást, a 3D Secure dinamikus jelszót. Minden bankkártyával végrehajtott online kifizetésnél egyszeri, dinamikus jelszót fog kapni a bankkal közölt mobiltelefonszámra. Az SMS-ben kapott jelszót a kereskedő oldalán kell megadnia.

A 3D Secure szolgáltatás zökkenőmentes működése, valamint a saját kényelme érdekében, kérjük, győződjön meg arról, hogy bankkal közölt telefonszám helyes és akutális (amennyiben szükséges, a mobiltelefonszám frissítése bármely OTP Bank fiókban vagy a 0213085711-es szám hívásával is végrehajtható).

Olvassa el a 3D Secure szolgáltatás használatának szerződéses feltételeit.

Javasolt termékek

OTPdirekt

Az OTPdirekt szolgáltatással bármilyen tranzakciót gyorsan, biztonságosan és kényelmesen végrehajthat.

Részletek

ONLINE gyorskölcsön forgóeszköz-finanszírozásra

Gyorsan és könnyedén szerezhet finanszírozást vállalatának.

Részletek