x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank vă sprijină inițiativele 

și, în cazul în care doriți să investiți în afacerea dumneavoastră, vă completează sursele proprii cu până la 90% din costul total al investiției, fără TVA.

 

Creditul pentru investiții pe care vi-l punem la dispoziție poate ajunge până la 100% din valoarea totală a proiectului, în cazul în care accesați fonduri europene din care, ulterior, veți rambursa o parte din creditul inițial acordat de către Bancă.

 

Facilitatea poate fi utilizată în una sau mai multe tranșe corelate cu destinația finanțării și poate fi acordată pe o perioadă de până la 10 ani, cu o perioadă de grație de maximum 12 luni.

 

În cazul în care doriți să contractați un credit in suma maximă de 300.000 EUR (sau echivalent în lei), veți beneficia de o aprobare rapidă și analiză simplificată. Mai mult, puteti aplica 100% ONLINE pe https://www.otpdirekt.ro/credit-racheta si astfel, puteti obtine banii in maximum 24 de ore, dupa doar cativa pasi simpli.

 

Vreți să contractați un credit pentru investiții? Aflați aici care sunt documentele necesare pentru efectuarea analizei de credit.

 

OTP Bank este partenerul de încredere al afacerii dumneavoastră!