close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Független 25 számlacsomag a szabadfoglalkozásúaknak

Legyen rugalmas, és őrizze meg a dinamikus hozzáállását, az igényeire szabott számlacsomaggal. A számláit bármikor és bárhol eléri, így igazi profiként dolgozhat.
 

Bármennyi folyószámla ingyenes, a devizától függetlenül

INGYENES internetbank szolgáltatás egy felhasználó számára

Havi 1 INGYENES készpénzfelvétel az OTP bankautomatákból

Melyek a DINAMIKUS számlacsomag előnyei?

  • Bármennyi folyószámla INGYENES, a devizától függetlenül;

  • INGYENES internetbank szolgáltatás egy felhasználó számára;

  • INGYENESEK a bankon belüli lej alapú kifizetési megbízások az OTPdirekt szolgáltatással, a bankon belüli Direct Debit szolgáltatás, az utalással beérkező jövedelmek, valamint az első évben a Visa Business betéti kártya kibocsátási és kezelési díja;

  • Havi 1 INGYENES készpénzfelvétel az OTP bankautomatákból;

  • Az első 2 hónapban INGYENES SMS-értesítések az OTPdirekt szolgáltatással;

  • Havonta 5 INGYENES tranzakció az interetbankon és a SmartBank alkalmazáson keresztül elvégzett bankon belüli kifizetési megbízásokra;

  • 25% kedvezmény a bankközi csoportos beszedési megbízások standard díjából.

*Az online Soldigo áruház létrehozásakor: 50%-os kedvezmény a Soldigo éves előfizetési díjára, amennyiben a 699 és 999 közötti termék és 6 fotó/termék opciót választja. Az első év után az ügyfélnek lehetősége nyílik a teljes évi bérletet kifizetni 50%-os kedvezménnyel, vagy választhatja a havi fizetést is, ez esetben a kedvezmény 20%.

Mennyibe kerül a FÜGGETLEN 25 számlacsomag?

A FÜGGETLEN 25 számlacsomag havi díja mindössze 25 lej.

Hogyan igényelheti a DINAMIKUS számlacsomagot?

Jöjjön be hozzánk

Jöjjön be az OTP Bank bármely banfiókjába,
hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kérjen tájékoztatást a HelpDesk szolgáltatással a következő telefonszámon: 
(+4) 021 308 57 10.

HelpDesk hívása

Hasonló termékeink

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot,
akár bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Fügetlen 5 számlacsomag

Folyószámla, internetbank, betéti kártya, 
ingyenes pénzbevétel, és egyéb előnyök.

Megnézem a részleteket

Gyakran ismételt kérdések

Az OTP Bank Románia által kínált „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokra vonatkozó szerződés 12 hónapra szól, a szerződés időtartamának újabb 12 hónapra vonatkozó meghosszabbításának lehetőségével.

Egy ügyfél csak egy számlacsomagra vonatkozó szerződést köthet az OTP Bank Romániával. Ugyanakkor, a „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokat a válutaváltó helyek számára kínált számlacsomaggal, a „Kalkulált 25” és „Kalkulált 50” számlacsomagokat POS számlacsomaggal is használhatja párhuzamosan.

Igen, a kevesebb mint 12 hónapja indított startupok esetében igénybe veheti a kezdő vállalkozásoknak szóló START-UP HERO dedikált számlacsomagot, amely jelentős előnyöket kínál abban az esetben, ha legfennebb 2 hónapja nyitotta folyószámláját, és nem rendelkezik más számlacsomaggal.  

IGEN, bármikor lehetősége van arra, hogy egy több előnyt kínáló, magasabb díj mellett igénybe vehető számlacsomagra váltson.

A számlakezelés ingyenes minden számla esetében, függetlenül a számla pénznemétől.

A lej alapú, OTPdirekt szolgáltatással végrehajtott, ingyenes tranzakcióként kínált bankközi fizetési meghagyásokra a bank nem számít fel jutalékot.