OTP POS számlacsomag

OTP POS számlacsomag

Vigyázzon az ügyfeleire, tegye lehetővé számukra, hogy bankkártyával is fizethessenek, mi pedig alacsonyabb költségeket kínálunk Önnek. Az OTP POS számlacsomag a legjobb megoldás vállalkozásának.

Látogasson el a www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid oldalra, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatásokat.

Több szolgáltatás is ingyenes

JUTALÉKMENTES lej alapú bankon belüli átutalások

10 ingyenes tranzakció havonta az Internet Bankon és a Mobil Bankon keresztül

Melyek az OTP POS számlacsomag előnyei?

  • Több szolgáltatás is ingyenes: folyószámla kezelés, a POS terminál beszerelése és karbantartása, a betéti kártya kibocsátása és kezelése az első évben, bankközi és bankon belüli bevételezés, OTPdirekt előfizetés egy felhasználó számára;

  • JUTALÉKMENTES, lej alapú bankon belüli átutalások;

  • 10 ingyenes tranzakció havonta az Internet Bankon és a Mobil Bankon keresztül indított lej alapú, bankközi átutalások esetében.

Mennyi a POS terminálon végrehajtott tranzakciók után számított jutalék?

A POS terminálon végrehajtott tranzakciók jutaléka mindössze 0,70%, amennyiben a havi POS forgalom legalább 10 000 lej, illetve 0,90%, ha a havi POS forgalom kisebb 10 000 lejnél.

Kivételt képeznek a jogi személyeknek vagy jogi személyek ügyfelek kategóriájába tartozó személyeknek kiadott bankkártyákkal végzett tranzakciók, vagy a digitalizált ételjegyekkel (elektronikus étkezési utalványok) történő fizetések, amelyek esetében a jutalék 1,80%, a havi POS forgalomtól függetlenül.

Mennyibe kerül az OTP POS számlacsomag?

A POS számlacsomag havidíja 30 lej.

Hogyan veheti igénybe az OTP POS számlacsomagot?

Igényelje online

Látogasson el a www.otpdirekt.ro oldalra és találja meg az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Tovább az oldalra

Jöjjön be hozzánk

Várjuk a bankfiókjainkba, hogy közösen megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Hasonló termékeink

Kalkulált & Relaxált számlacsomagok

Tudjuk, hogy milyen sokat jelent Önnek vállalkozása, ezért támogatjuk a növekedésében és fejlődésében.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Az OTP Bank Románia által kínált „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokra vonatkozó szerződés 12 hónapra szól, lehetőség van a szerződés időtartamát újabb 12 hónapra meghosszabbítani.

Egy ügyfél csak egy számlacsomagra köthet szerződést az OTP Bank Romániával. Ugyanakkor, a „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokat a válutaváltó helyek számára kínált számlacsomaggal, a „Kalkulált 25” és „Kalkulált 50” számlacsomagokat POS számlacsomaggal is használhatja párhuzamosan.

Igen, a kevesebb mint 12 hónapja indított startupok esetében igénybe veheti a kezdő vállalkozásoknak szóló START-UP HERO dedikált számlacsomagját, amely jelentős előnyöket kínál abban az esetben, ha legfennebb 2 hónapja nyitotta folyószámláját, és nem rendelkezik más számlacsomaggal.  

IGEN, bármikor lehetősége van arra, hogy egy több előnyt kínáló, magasabb díj mellett igénybe vehető számlacsomagra váltson.