OTP Bank Számlacsomag valutaváltó helyek számára

OTP Bank Számlacsomag valutaváltó helyek számára

Egyszerű sikeres vállalkozást működtetni, ha a szükséges eszközök is a rendelkezésére állnak. Három, válutaváltó helyek számára létrehozott számlacsomagot kínálunk Önnek, amelyekkel a szokásosnál jobb valutaárfolyamban, speciális kamatozásban, alacsonyabb jutalékokban és további előnyökben részesül.

STANDARD CSOMAG - 5,99 EUR*

±0.0100 adásvételi árfolyam-engedmény**

Kamatláb: a lej és EUR folyószámlák standard kamatlába

Standard számlavezetési díj

0,30% készpénzfelvételi díj a bankfiókban történő felvételnél****

PLUS CSOMAG - 9,99 EUR*

±0.0150 adásvételi árfolyam- engedmény**

Kamatláb: a lej és EUR betétek standard kamatlába***

50%-os kedvezmény a számlavezetési díjból, minden számla esetében

0,15% készpénzfelvételi díj a bankfiókban történő felvételnél****

PREMIUM CSOMAG - 14,99 EUR*

±0.0250 adásvételi árfolyam-engedmény**

Kamatláb: a lej és EUR betétek standard kamatlába***

50%-os kedvezmény a számlavezetési díjból, minden számla esetében

Franco - készpénzfelvételi díj a bankfiókban történő felvételnél****

* A havidíj lejben kerül levonásra, a Román Nemzeti Bank kifizetés napján érvényes árfolyama szerint.
** A kedvezmény csak a pénztárnál végrehajtott devizaváltási műveletek esetében az EUR/RON devizapárra érvényes, és kizárólag olyan összegekre, amelyek nem haladják meg a tárgyalás pillanatában, a bank által elfogadott, tárgyalást képező minimum összeget. Más, a tárgyalás pillanatában, a bank által elfogadott, tárgyalást képező minimum összeget nem meghaladó értékű devizapárok váltása esetében megállapításra kerül egy ajánlat az EUR/RON ajánlatból nyújtott kedvezmény, valamint a bankközi valutapiac változása szerint. A tárgyalást képező minimum összeget meghaladó értékek esetében a Treasury Értékesítési Osztálytól igényelhető ajánlat.
*** Az egy hetes lekötésű betétek esetében.
**** Ez az érték kizárólag az OTP Bank Romaniánál vezetett folyószámlán keresztül végzett deviza ügyletek esetében érvényes, a devizaváltás dátumától függetlenül. Ez a díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha a készpénz felvétele előtt a váltásból származó összegek egyéb banki termékekre kerültek felhasználásra.

Hogyan igényelhetem a számlacsomagot?

Jöjjön be hozzánk

Jöjjön be az OTP bármely bankfiókjába, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kérjen tájékoztatást a HelpDesk szolgáltatással a következő telefonszámon: (+4) 021 308 57 10.

HelpDesk hívása

Hasonló termékeink

Kalkulált & Relaxált számlacsomagok

Tudjuk, hogy milyen sokat jelent Önnek a vállalkozása, ezért minden támogatást megadunk a növekedéséhez és fejlődéséhez.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot,
akár bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Az OTP Bank Románia által kínált „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokra vonatkozó szerződés 12 hónapra szól, a szerződés időtartamának újabb 12 hónapra vonatkozó meghosszabbításának lehetőségével.

Egy ügyfél csak egy számlacsomagra vonatkozó szerződést köthet az OTP Bank Romániával. Ugyanakkor, a „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokat a válutaváltó helyek számára kínált számlacsomaggal, a „Kalkulált 25” és „Kalkulált 50” számlacsomagokat POS számlacsomaggal is használhatja párhuzamosan.

Igen, a kevesebb mint 12 hónapja indított startupok esetében igénybe veheti a kezdő vállalkozásoknak szóló START-UP HERO dedikált számlacsomagot, amely jelentős előnyöket kínál abban az esetben, ha legfennebb 2 hónapja nyitotta folyószámláját, és nem rendelkezik más számlacsomaggal.  

IGEN, bármikor lehetősége van arra, hogy egy több előnyt kínáló, magasabb díj mellett igénybe vehető számlacsomagra váltson.

A számlakezelés ingyenes minden számla esetében, függetlenül a számla pénznemétől.

A lej alapú, OTPdirekt szolgáltatással végrehajtott, ingyenes tranzakcióként kínált bankközi fizetési meghagyásokra a bank nem számít fel jutalékot.