OTP Bank online folyószámla KKV-knak

close

Tájékoztatjuk, hogy 2020. november 23. és 2020. december 31. között az összes OTP bankfiók hétfőtől péntekig, 10:00 és 17:00 óra között tart nyitva. További részletek itt.

OTP Bank online folyószámla KKV-knak

Egyszerű és online! Most online is nyithat folyószámlát, igényelhet számlacsomagot bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Amennyiben még nem rendelkezik folyószámlával az OTP Bank Romániánál, üzleti igényeinek megfelelő megoldást kínálunk Önnek a  www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid oldalon.

Gyors és hatékony: mindössze néhány adatot kell megadnia, az iratokat online is feltöltheti 

Bármikor megtekintheti és módosíthatja a megadott adatokat 

Előzetesen megkaphatja a szerződést és a kapcsolódó dokumentációt 

Melyek az online folyószámla előnyei?

  • Gyors és hatékony: mindössze néhány adatot kell megadnia, az iratokat online is feltöltheti;

  • Bármikor megtekintheti és módosíthatja a megadott adatokat;

  • Előzetesen megkaphatja a szerződést és a kapcsolódó dokumentációt;

  • Online megtekintheti a vállalkozása igényeinek megfelelő számlacsomagot és banki szolgáltatásokat;

  • Kiválaszthatja azt a bankfiókot, amelyben véglegesíti az eljárást.

Hogyan nyithat online folyószámlát?

  • 1. Válaszoljon kérdéseinkre online;

  • 2. Töltse fel a szükséges iratokat;

  • 3. Válassza ki a vállalkozásának megfelelő számlacsomagot;

  • 4. Miután az Ön által választott bankfiókban bemutatja a szükséges iratokat eredeti példányban, a folyószámla mindössze 45 másodperc alatt megnyitható.

Fontos tudnivaló

2019. május 2-ától a bank pénztárainál a jogi személyek képviselői által, lejben és/vagy valutában történő kifizetésekről szóló fizetési meghagyásokat egy kifizetési utalvány-jegyzékkel lehet benyújtani, melyet az OTP Bank Románia S.A. kinevezett képviselője ír alá,. A jegyzék innen tölthető le.

Hogyan lehet online számlát nyitni az OTP Banknál?

ONLINE

ONLINE alkalmazásban

Hozzáférés az alkalmazáshoz ONLINE
Online számla, termék- és szolgáltatáscsomag megnyitása online, beleértve a kártya- és internetes banki szolgáltatásokat.

Hozzáférés az alkalmazáshoz

Hasonló termékeink

OTPdirekt

Az OTPdirekt szolgáltatással gyorsan, kényelmesen és biztonságosan hajthat végre tranzakciókat.

Megnézem a részleteket

OTP Trezor

Utaljon pénzt hatékonyan, takarítson meg időt és erőforrásokat.

Megnézem a részleteket

További részleteket szeretne?

További információkért kérjük, olvassa el a jogi személyek ügyleteire vonatkozó díjak és jutalékok, OUR jutalékok és ReGIS/SENT jutalékok dokumentumokat. Továbbá olvassa el a lekötött betétek kamatai dokumentumot, adó-megfelelési nyilatkozatot és ügyfélcsoport nyilatkozatot. Banki tapasztalatának és stabilitásának köszönhetően az OTP Bank Románia megbízható üzleti partner.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a fizetésképtelen ukrán bankok növekvő számára való tekintettel, az Ukrajna felé indított kifizetések feldolgozásában késések lehetnek.

Nem kezdeményezhető üzleti kapcsolat, beleértve a számlanyitást, továbbá pénzeszközök elfogadása és/vagy végrehajtása/ügyletek lebonyolítása abban az esetben, ha a természetes/jogi személy/ügyfél az itt felsorolt országok rezidense/állampolgára, illetve megbízottja az itt felsorolt országok rezidenseinek/állampolgárainak. Megértését köszönjük!

Az OTP Bank Románia külön figyelmet fordít az offshore államokból/államokba történő átutalásokra, valamint az offshore államokban lakóhellyel/állampolgársággal/székhellyel rendelkező ügyfelek vagy részvényesek/kedvezményezettek nemzetközi bevételezéseire vagy kifizetéseire – az ügyfelek megfelelő ismerete összhangban van a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megelőzésével és leküzdésével kapcsolatos banki politikával. Ennek megfelelően a bank a végrehajtott/végrehajtandó tranzakciókról üzleti bizonylatokat igényelhet minden olyan esetben, amikor ezt szükségesnek ítéli meg. Ennek fő célja az említett műveletek besorolása az érvényben levő jogszabályoknak megfelelően, valamint az ügyfelek tevékenységének/folyó kereskedelmi tevékenységének elemzése.

Az OTP Bank Románia az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek, kompenzáció formájában, jogosultak a lekötött betétek biztosítására a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. számú törvény rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot is, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály alól kivételt jelentenek a 3(5) cikkelyben kifejezetten megjelölt betétek. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból, amely magába foglalja A fedezet alól mentesülő betétek listáját is.

További információk találhatók a www.fgdb.ro weboldalon is.