Start Up HERO csomag

Start Up HERO csomag

Amennyiben még csak egy sikertörénet elején tart, és egy olyan partnerre van szüksége, amely hisz Önben és a vállalkozásában, akkor jó helyen keresgél. Válassza a Start Up HERO számlacsomagot az OTP Banktól, és számos különleges előnyben részesül, például díjemntességben az első 12 hónapban. Ha legfeljebb két hónapja nyitott folyószámlát az OTP Banknál, és legfeljebb 12 hónapja indított startupot, akkor ez a megfelelő csomag az Ön számára.

NULLA költség és jutalék szolgáltatások széles skálájára

OTPdirekt előfizetés egy felhasználó számára

Betéti kártya kibocsátása és kezelése az első évben 

Melyek a Start Up HERO számlacsomag előnyei?

  • NULLA költség és jutalék szolgáltatások széles skálájára: korlátlan számú bankszámla kezelése, betéti kártya kibocsátása és kezelése az első évben, OTPdirekt előfizetés egy felhasználó számára, bankközi és bankon belüli, folyószámlát terhelő beszedések, lej alapú, Internet Bank és Smart Bank alkalmazással végrehajtott bankközi és bankon belüli kifizetések, készpénz befizetés lejben és devizában, PUSH értesítés egy felhasználó számára, keresztezett csekkek és váltók kifizetése és beszedésre történő továbbítása, Soldigo webáruház létrehozása**;

  • Hogyha nincs még számlája az OTP Bank Romániánál, a www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid platform által rendelkezésére bocsátunk egy olyan számlacsomagot, amely megfelel tranzakciós tevékenységének.

** A Soldigo webáruház létrehozása a további előnyöket nyújtja Önnek: o 50%-os kedvezmény a Soldigo éves előfizetési díjára, amennyiben a 699 és 999 közötti termék és 6 fotó/termék opciót választja. Az első év után az ügyfélnek lehetősége nyílik a teljes évi bérletet kifizetni 50%-os kedvezménnyel, vagy választhatja a havi fizetést is, ez esetben a kedvezmény 20%.

Hogyan igényelhetem a Start up HERO számlacsomagot?

Igényelje online

Látogasson el a www.otpdirekt.ro oldalra és válassza az Önnek legoptimálisabb megoldást.

Tovább az oldalra

Jöjjön be hozzánk

Várjuk a bankfiókjainkba, hogy közösen megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Hasonló termékeink

Kalkulált & Relaxált számlacsomagok

Tudjuk, hogy milyen sokat jelent Önnek a vállalkozása, ezért minden támogatást megadunk a növekedéséhez és fejlődéséhez.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot,
akár bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Az OTP Bank Románia által kínált „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokra vonatkozó szerződés 12 hónapra szól, a szerződés időtartamának újabb 12 hónapra vonatkozó meghosszabbításának lehetőségével.

Egy ügyfél csak egy számlacsomagra vonatkozó szerződést köthet az OTP Bank Romániával. Ugyanakkor, a „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokat a válutaváltó helyek számára kínált számlacsomaggal, a „Kalkulált 25” és „Kalkulált 50” számlacsomagokat POS számlacsomaggal is használhatja párhuzamosan.

Igen, a kevesebb mint 12 hónapja indított startupok esetében igénybe veheti a kezdő vállalkozásoknak szóló START-UP HERO dedikált számlacsomagot, amely jelentős előnyöket kínál abban az esetben, ha legfennebb 2 hónapja nyitotta folyószámláját, és nem rendelkezik más számlacsomaggal.  

IGEN, bármikor lehetősége van arra, hogy egy több előnyt kínáló, magasabb díj mellett igénybe vehető számlacsomagra váltson.

A számlakezelés ingyenes minden számla esetében, függetlenül a számla pénznemétől.

A lej alapú, OTPdirekt szolgáltatással végrehajtott, ingyenes tranzakcióként kínált bankközi fizetési meghagyásokra a bank nem számít fel jutalékot.