close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Start UP HERO számlacsomg

Ha sikertörténetének megtette már az első lépéseit, és szüksége van egy partnerre, aki hisz Önben és a vállalkozásában, akkor jó helyen jár. Válassza a Start Up HERO számlacsomagot az OTP Banktól, és számos különleges előnyben részesül, például díjementességben az első 12 hónapban. Ha legfeljebb két hónapja nyitott folyószámlát az OTP Banknál, és legfeljebb 12 hónapja indított startupot, akkor ez a megfelelő csomag az Önnek.

NULLA költség és jutalék szolgáltatások széles skálájára

OTPdirekt előfizetés egy felhasználó számára

Betéti kártya kibocsátása és kezelése az első évben 

Melyek a Start Up HERO számlacsomag előnyei?

  • NULLA költség és jutalék szolgáltatások széles skálájára: korlátlan számú bankszámla kezelése, betéti kártya kibocsátása és kezelése az első évben, OTPdirekt előfizetés egy felhasználó számára, bankközi és bankon belüli, folyószámlát terhelő beszedések, lej alapú, Internet Bank és Smart Bank alkalmazással végrehajtott bankközi és bankon belüli kifizetések, készpénz befizetés lejben és devizában, PUSH értesítés egy felhasználó számára, keresztezett csekkek és váltók kifizetése és beszedésre történő továbbítása, Soldigo webáruház létrehozása**;

** A Soldigo webáruház létrehozása további előnyöket nyújt Önnek: 50%-os kedvezmény a Soldigo éves előfizetési díjára, amennyiben a 699 és 999 közötti termék és 6 fotó/termék opciót választja. Az első év után az ügyfélnek lehetősége nyílik a teljes évi bérletet kifizetni 50%-os kedvezménnyel, vagy választhatja a havi fizetést is, ez esetben a kedvezmény 20%.

Hogyan igényelhetem a Start up HERO számlacsomagot?

Igényelje 100% online!

Online számlacsomag jogi személyeknek. Nulla költség, számtalan előny.

Igényelje online

Jöjjön be hozzánk

Várjuk a bankfiókjainkba, hogy közösen megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Hasonló termékeink

Kalkulált & Relaxált számlacsomagok

Tudjuk, hogy sokat jelent Önnek vállalkozása, ezért mindenenben támogatjuk a növekedéséhez és fejlődéséhez.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Az OTP Bank Románia által kínált „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokra vonatkozó szerződés 12 hónapra szól, lehetőség van a szerződés időtartamát újabb 12 hónapra meghosszabbítani.

Egy ügyfél csak egy számlacsomagra köthet szerződést az OTP Bank Romániával. Ugyanakkor, a „Kalkulált 25”, „Kalkulált 50”, „Relaxált 150”, „Relaxált 200” és „Relaxált 300” számlacsomagokat a válutaváltó helyek számára kínált számlacsomaggal, a „Kalkulált 25” és „Kalkulált 50” számlacsomagokat POS számlacsomaggal is használhatja párhuzamosan.

Igen, a kevesebb mint 12 hónapja indított startupok esetében igénybe veheti a kezdő vállalkozásoknak szóló START-UP HERO dedikált számlacsomagját, amely jelentős előnyöket kínál abban az esetben, ha legfennebb 2 hónapja nyitotta folyószámláját, és nem rendelkezik más számlacsomaggal.  

IGEN, bármikor lehetősége van arra, hogy egy több előnyt kínáló, magasabb díj mellett igénybe vehető számlacsomagra váltson.

Ön is valóra válthatja az álmait! Kövesse a sikeres vállalkozók történeteit!

Microgreens

 

BioVentura

Letca

LTHD

MerryBerry