close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Jóteljesítési bankgarancia

Győzze meg partnereit, hogy érdemes Önnel dolgozni. A sikeres együttműködés titka a bizalom, amely szilárd fedezettel erősíthető meg. Az OTP Bank lehetővé teszi, hogy jóteljesítési bankgarancia betétet létesítsen, amely segíti az együttműködést üzleti partnereivel, és az állami intézményekkel egyaránt.

A jóteljesítési bankgarancia betétet a szerződő fél (terméket szállító/szolgáltatást nyújtó/munkát kivitelező) létesíti, ezzel biztosítja a kedvezményezettet arról, hogy a szállítói, szolgáltatási vagy munkavégzésre irányuló szerződésben foglalt mennyiségi, minőségi és határidős követelményeket a szerződéssel, illetve a vonatkozó dokumentációval összhangban teljesíteni fogja - a szerződésben meghatározott és a kapcsolódó jótállási idő alatt.

A betét RON, EUR és USD pénznemekben is elérhető

Fix éves kamat a betét összegére

Az összeget és a futamidőt az aláírt szerződés, illetve a vonatkozó dokumentáció rendelkezései szerint határozzuk meg

Hogyan igényelhető a jóteljesítési bankgarancia betét?

Jöjjön be hozzánk

Jöjjön be az OTP Bank bármely banfiókjába,
hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Bankfiókok és ATM-ek

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kérjen tájékoztatást a HelpDesk szolgáltatással a következő telefonszámon: (+4) 021 308 57 10.

HelpDesk hívása

Hasonló termékeink

Lekötött betétek

Rugalmas megoldások megtakarításai számára.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

Az OTP Bank Románia az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek jogosultak, kompenzáció formájában, a lekötött betétek biztosítására a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak felel meg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból, amely magába foglalja A fedezet alól mentesülő betétek listáját is.

További információk a www.fgdb.ro weboldalon találhatók.