close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Ingyenes OTP vállalkozói számlacsomag

Tudjuk, milyen sokat jelent önnek vállalkozása, egy valóra vált álom, amelynek elérésében sok akadályt kellett legyőznie. Egy INGYENES szolgáltatásokat és termékeket tartalmazó számlacsomaggal támogatjuk munkáját, hogy ön továbbra is kizárólag a vállalkozására koncentrálhasson.
Tranzakciós csomag azon jogi személyek számára, amelyeknek az éves forgalma nem haladja meg az 1 millió eurót, valamint amelyek nem rendelkeznek 2 hónapnál régebben nyitott más számlacsomagokkal, banki szolgáltatásokkal vagy folyószámlával az OTP Bank Románia SA-nál.

A számlacsomag havi díja NULLA

INGYENES internetbank szolgáltatás egy felhasználó számára

INGYENES Visa Business betéti bankkártya egy felhasználó számára

Szerencsés választás a vállalkozása számára, amely ezekkel az előnyökkel jár:

 • INGYENES folyószámla az összes számla esetében, pénznemtől függetlenül;

 • Visa Business betéti bankkártya - NULLA kibocsátási díj és kezelési költség az első évben;

 • INGYENES internetbank egy felhasználó számára;

 • INGYENES bankközi és bankon belüli beszedések a folyószámlákra;

 • INGYENES lej alapú bankon belüli fizetési meghagyások az internetbank szolgáltatáson keresztül.

 • Havonta 1 INGYENES tranzakció a lejben végrehajtott bankközi kifizetésekre az OTPdirekt internetbankkal vagy SmartBank alkalmazással;

 • INGYENES SMS-értesítések a számlacsomag igénylésének hónapjában és az azt követő hónapban;

 • Havonta 1 INGYENES készpénzfelvétel az OTP Bank Románia bankautomatáiból;

 • INGYENES bankon belüli csoportos beszedési megbízás;

 • 25% kedvezmény a bankközi csoportos beszedési megbízással végrehajtott átutalásokra.

Hasonló termékeink

Kalkulált & Relaxált számlacsomagok

Tudjuk, hogy sokat jelent Önnek vállalkozása, ezért mindenenben támogatjuk a növekedéséhez és fejlődéséhez.

Megnézem a részleteket

Online folyószámla

Nyisson folyószámlát online, igényelhet számlacsomagot bankkártya és Internet Bank opcióval is.

Megnézem a részleteket

További kérdések a számlacsomaggal kapcsolatban:

Az Ingyenes OTP Vállalkozói számlacsomag egy jogi személyek részére létrehozott tranzakciós számlacsomag, amely a szerződésben foglalt banki termékeket és szolgáltatásokat kedvezményesen tartalmazza. Tehát a számlacsomag tulajdonosa bizonyos plusz előnyökben részesül, és kedvezményes áron veheti igénybe a benne foglalt banki termékeket és szolgáltatásokat, és kevesebbet fizet értük, mint ha külön igényelné azokat.

IGEN, az Ingyenes OTP Vállalkozói számlacsomagot azon jogi személyek vehetik igénybe, amelyeknek az éves forgalma legfeljebb 1 millió euró (vagy ennek megfelelő összeg lejben).

A banki termékeket és szolgáltatásokat tartalmazó számlacsomag érvényességi ideje 12 hónap. Az érvényességi időszak lejárta után a következő lehetőségek közül választhat:

 • A számlacsomag automatikus meghosszabbítása további 12 hónapra;
 • A számlacsomag helyettesítése egy másik, folyószámlát és egyéb szolgáltatásokat tartalmazó csomaggal, amelyet a jogi személyek igényelhetnek;
 • Az Ingyenes OTP Vállalkozói számlacsomag lezárása.

Az Ingyenes OTP Vállalkozói számlacsomag nem igényelhető az engedélyezett magánszemélyek (PFA), a magánvállalkozások (II), a családi vállalkozások (IF), illetve a szabadfoglalkozásúak és a speciális törvények szerint folytatott foglalkozások (EFPJ) részére. A fentiek esetében a különleges igényeknek megfelelő számlacsomagot választhat a bank kínálatából, és számlát nyithat az alábbi oldalon: https://www.otpbank.ro/en/sme/accounts-packages/online-current-account-for-individual-business

IGEN, az Ingyenes OTP Vállalkozói számlacsomagot egyszerre veheti igénybe olyan csomagokkal, amelyeket pénzváltó irodáknak biztosítunk, vagy egy POS csomaggal együtt is használható. 

IGEN, bármikor lehetősége van egy olyan számlacsomagot igényelni, amely olyan előnyöket tartalmaz, amelyek jobban megfelelnek a vállalkozása számára.

Ön is valóra válthatja az álmait! Kövesse a sikeres vállalkozók történeteit!

Microgreens

 

BioVentura

Letca

LTHD

MerryBerry