close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

EU támogatások

Európai uniós pénzügyi támogatásban részesülő projektek számára nyújtott hitelek

OTP Bank vă pune la dispoziție soluții de finanțare extrem de flexibile pentru implementarea cu succes a proiectului dumneavoastră.
  • În cazul creditului punte se poate finanța până la 100% din valoarea grantului
  • În cazul creditului de investiții se pot finanța atât cheltuielile eligibile, cât și cele neeligibile aferente proiectului
  • Creditul poate fi acordat în LEI sau EUR
Bővebben

Áfa finanszírozásra szóló hitel

OTP Bank a creat creditul pentru finanțare TVA, un produs care poate fi acordat atât pentru proiecte implementate cu fonduri europene, cât și pentru proiecte implementate din resurse proprii.
  • Instrument flexibil, cu ajutorul căruia puteți finanța până la 100% din TVA-ul aferent proiectului de investiții
  • Poate fi utilizat atât pentru finanțarea TVA-ului eligibil, cât și neeligibil în cadrul proiectelor implementate de fonduri europene
  • Perioada de acordare este de maximum 30 de luni în cazul creditului revolving, respectiv maximum 18 luni, în cazul creditului non-revolving
Bővebben

Megerősítő nyilatkozat (Komfortlevél)

Pentru a accesa fonduri europene trebuie sa demonstrați capacitatea de cofinanțare a proiectului pe care doriți să-l dezvoltați.

În acest sens, OTP Bank vă ajută prin emiterea unei scrisori de confort care va atesta potențialul de cofinanțare atât pentru cheltuielile eligibile, cât și pentru cele neeligibile.

OTP Consulting vă puteți bucura de consultanță specializată pentru elaborarea planului de proiect și pentru implementarea cu succes a acestuia.
Bővebben

Bankgarancia levél

OTP Bank vă ajută să beneficiați de finanțare pentru proiectul dumneavoastră prin emiterea de scrisori de garanție cu scopul de a demonstra capacitatea dumneavoastră de rambursare a prefinanțării/avansului.
  • Scrisorile de garanție pot fi emise pentru o perioadă de maximum 36 de luni, corelată cu prevederile contractului de finanțare
  • Valoarea acordată este de până la 110% din totalul prefinanțării/ avansului primit de la autoritatea contractantă
  • Acceptăm orice garanție sau mix de garanții dintre cele agreate de Bancă
Bővebben