x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank vă oferă creditul pentru investiții, 

un produs destinat finanțării activităților de investiții, care vine în completarea surselor proprii, pentru întreaga activitate de investiţii sau pentru anumite obiective (proiecte) de investiţii.

 

Acest credit este destinat finanţării a maximum 90% din costul total al investiţiei, fără TVA, putându-se ajunge până la 100%, dacă accesați fonduri europene din care, ulterior, se va rambursa o parte din creditul iniţial acordat de bancă. În situaţia în care nu dispuneți de sursele necesare finanţării TVA-ului aferent investiţiei, banca poate acorda, de asemenea, un credit cash cu această destinaţie.

 

OTP Bank România finanţează investiţii pe termen scurt, mediu şi lung, termen corelat cu valoarea şi destinaţia creditului, complexitatea investiţiei, necesităţile afacerii dumneavoastră, sursele şi capacitatea de rambursare a acesteia.

 

Finanţarea se poate realiza şi sub forma de credit-punte (bridge loan), pe termen scurt sau mediu, ca urmare a faptului că fluxul de numerar generat până la scadenţa creditului este insuficient pentru a acoperi integral serviciul datoriei bancare.

 

Rambursarea creditului-punte poate fi realizată din următoarele surse:

  • Refinanţarea creditului-punte acordat iniţial prin intermediul unui credit pe proiect (credit de investiţie aferent dezvoltării proiectului);
  • Veniturile generate din vânzarea activului finanţat prin creditul-punte;
  • Surse provenite de la acţionarii /sponsorii societăţii care a contractat creditul-punte;
  • Fonduri Europene.