close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Conturi și operațiuni

Cont curent și operațiuni

Cont curent

Deschideți un cont curent și beneficiați de numeroase avantaje, precum ordine de plată intrabancare și încasări gratuite, deschidere și administrare gratuite ale contului TVA, comisioane zero între conturile OTP Bank. Aflați mai multe detalii.
Vreau detalii

Transferuri de bani prin OTP Express

OTP Express este soluția potrivită pentru afacerea dumneavoastră dacă doriți să efectuați transferuri la costuri reduse către băncile subsidiare ale grupului OTP deschise în Ungaria, Croația, Serbia, Rusia, Ucraina, Muntenegru, Bulgaria și Slovacia.
Vreau detalii

Carduri

Carduri de debit VISA Business

Simplu şi confortabil. OTP Bank a lansat cardurile de debit VISA Business pentru a vă uşura evidenţa achiziţiilor firmei dumneavoastră, fără să vă preocupaţi de fiecare diurnă sau bon fiscal în parte. Astfel, vă veţi putea concentra atenţia şi energia către lucrurile care contează.
Vreau detalii

Carduri de credit VISA Business

De acum, fondurile nu mai sunt o problemă pentru că OTP Bank vă pune la dispoziţie cardul de credit VISA Business Silver. Rapid, flexibil şi la costuri mici, acest card de credit vă ajută să nu ratați nicio oportunitate. Aflați cum funcționează.
Vreau detalii

Carduri de salarii

Vă punem la dispoziție carduri de credit și debit special concepute pentru siguranța și confortul angajaților dumneavoastră. Pentru mai multă libertate de mișcare, alegeți instrumentul de plată ideal în orice situație: un card de salariu OTP Bank.
Vreau detalii

Mastercard Corporate în LEI și EURO

Libertate de mișcare și o lume exclusivistă

Vreau detalii

Serviciul 3D Secure

OTP Bank vă oferă siguranța și confortul oricărui tip de tranzacție prin intermediul serviciului 3D Secure. Îmbunătățim permanent securitatea plăților cu cardul pe internet cu o parolă dinamică, transmisă de bancă pe telefonul mobil, în momentul efectuării tranzacţiei.
Vreau detalii

Acceptare carduri

Facilitați accesul clienților dumneavoastră la produsele și serviciile pe care le oferiți prin terminalele POS şi e-Commerce la standarde internaţionale 3D Secure (Verified by VISA, MasterCard SecureCode). OTP Bank are capacitatea de a vă susţine afacerea atât în magazine, cât şi în e-shop-uri.
Vreau detalii

OTPdirekt - Internet banking

Internet Banking

Doriți să aveți acces oricând la conturile proprii și să vă administrați activitatea bancară de oriunde în lume, simplu și rapid, fără să vă deplasați la bancă? Soluția o reprezintă serviciul OTPdirekt – Internet Banking de la OTP Bank.
Vreau detalii

SmartBank

Cu serviciul OTPdirekt - SmartBank, aveți acces direct la situația financiară a companiei și puteți efectua tranzacții direct de pe telefonul mobil. Descoperiți numeroasele avantaje ale aplicației OTPdirekt – Smart Bank, gratuită pentru terminalele cu sistem de operare Android sau iOS.
Vreau detalii

Notificări Push / Alerte SMS

Prin intermediul serviciului OTPdirekt-Notificări Push/ Alerte SMS veți fi alertat în timp real despre orice debitare/creditare a conturilor, despre soldul contului la început de zi bancară, orice activitate a cardului bancar, precum și alte informații financiare pe care alegeți să le primiți.
Vreau detalii

Electronic RM

Prin platforma de Internet Banking, Electronic RM vă informează gratuit cu privire la creditul în derulare și puteți verifica oricând dacă există sume de plată neachitate la scadență. Aflați ce avantaje vă oferă acest produs de la OTP Bank.

Vreau detalii

Alte servicii

Certificat digital semnătură electronică

Utilizați un singur certificat digital calificat și aveți posibilitatea de a depune declaraţiile fiscale la ANAF, de a semna documente electronice cu aceeaşi valoare ca un document tipărit pe hârtie şi semnat olograf, de a transmite informaţii electronice şi către alte instituții ale statului. Aflați mai multe beneficii!
Vreau detalii

Cont Escrow

Siguranță înainte de toate! Mențineți la bancă sumele de bani pentru diferite obligațiuni contractuale cu partenerii de afaceri, până la scadența stabilită de comun acord. Contul Escrow este valabil pentru orice tip de tranzacții, nefiind necesară o sumă minimă de constituire. Poate fi deschis în mai multe valute.
Vreau detalii

Depozit pentru garanții gestionari

Depozitul pentru garanții gestionari se adresează angajaților firmelor de stat, autorităților, firmelor private și instituților publice, care sunt obligați prin lege să constituie o garanție în numerar pentru a răspunde de gestiunea pe care o conduc.
Banii acumulează o dobândă egală cu cea a unui depozit la termen pe 12 luni.
Vreau detalii

Depozit pentru garanții de bună execuție

Descoperiți avantajele unui instrument de confort pe care îl puteți utiliza în relațiile cu partenerii noi de afaceri sau cei care au nevoie de garanții solide. Acest depozit este util și în cazul contractelor cu instituțiile statului, unde este obligatoriu prin lege.
Vreau detalii

Apple Pay

Cu Apple Pay plătești direct cu dispozitivul tău mobil iPhone, Apple Watch sau iPad, rapid și în siguranță.

Vreau detalii