close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Trade finance

Comerț internațional

Incasso

Alegeți un instrument de colectare, remitere și avizare a documentelor comerciale și financiare. Prin soluțiile incasso, puteți alege modalitatea de plată care se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră: incasso financiar (simplu), incasso documentar sau incasso documentar garantat.
Vreau detalii

Acreditiv documentar

Alegând Acreditivul Documentar, cea mai utilizată modalitate de plată pe plan internațional, luați măsuri suplimentare de siguranță pentru afacerea dumneavoastră. Bucurați-vă de mai multă siguranță prin protejarea intereselor tuturor părților implicate și independență față de relația contractuală de bază.
Vreau detalii

Scrisoarea de garanție bancară pentru corporații

Eliminați cât mai multe din riscurile pentru afacerea dumneavoastră prin intermediul scrisorii de garanție bancară emisă de OTP Bank. Acest document poate fi constituit pentru o sumă și un termen limită stabilite în funcție de prevederile documentației de atribuire sau ale contractului încheiat între dumneavoastră și beneficiar.
Vreau detalii