close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Credite pentru Corporații

Soluții de creditare

Plafon multivalută, multiborrower, cu utilizare multiplă

Alegeți acest produs de creditare care vă oferă o structură flexibilă de finanțare, adaptată nevoilor dumneavoastră. Acoperiți, astfel, un spectru larg de necesități financiare și de trezorerie aferente activității operaționale și investiționale. Doriți să aflați mai multe avantaje? 

Vreau detalii

Plafon pentru scrisori de garanție, acreditive, certificări cecuri

Plafonul pentru scrisori de garanție, acreditive, certificări de cecuri revolving pentru desfăşurarea  activității curente ce presupune emiterea în mod frecvent a unor instrumente de garantare în favoarea partenerilor de afaceri (emiterea de scrisori de garanţie, deschiderea de acreditive, certificarea de Cecuri).

Vreau detalii

Plafon de cont cash pe cecuri, bilete la ordin si facturi

Plafonul de cont cash este un produs care vă ajută să vă acoperiți deficitul temporar de lichidități prin transformarea rapidă a creanţelor în numerar. Sursa de rambursare este reprezentată de instrumente de plată girate (cecuri şi/sau bilete la ordin), respectiv facturi cesionate în favoarea OTP Bank România.

Vreau detalii

Credit Cash pentru finanțarea stocurilor de echipamente agricole și autovehicule

Pentru ca afacerea ta să își continue dezvoltarea, ai nevoie de resurse și de un partener de încredere care să îți fie alături în orice moment ai nevoie. Te susținem cu un credit care poate fi utilizat pentru achiziția de stocuri de echipamente agricole și autovehicule.
Creditul se adresează dealerilor și distribuitorilor.

Vreau detalii

Linie de credit

Linia de credit se adresează oricărui domeniu de activitate și se acordă pentru finanțarea nevoilor de capital circulant, asigurând continuitatea activității dumneavoastră. Asigurați-vă sursele de venit pentru acoperirea plăților neașteptate și reacționați prompt la ritmul de creștere al vânzărilor.

Vreau detalii

Overdraft

Overdraftul este o facilitate revolving, pe termen scurt, prin care puteți accesa sume de bani într-o anumită limită aprobată pentru acoperirea deficitului de lichidităţi şi nevoilor generale de finanțare.

Vreau detalii

Credit cash pe termen scurt

Obțineți beneficii pe termen lung cu un credit cash pe termen scurt! Această facilitate de creditare e destinată achitării unor obligaţii curente care nu sufera amanare, finanţării stocurilor sau refinanţării facilităţilor de credit de capital de lucru de la alte instituţii bancare.

Vreau detalii

Credit cash pe termen mediu

Această facilitate de creditare vă ajută să vă gestionați eficient resursele financiare. Succesul este acum mai ușor de obținut! Sumele pot fi utilizate atât pentru activitatea curentă cât și pentru refinanțarea altor proiecte aflate în derulare.

Vreau detalii

Credit pentru investiții

OTP Bank vă oferă un produs destinat finanțării activităților de investiții, care vine în completarea resurselor proprii, pentru întreaga activitate de investiţii sau pentru anumite obiective (proiecte) pe care le aveți în plan. Creditul se obține simplu și rapid, iar avantajele sunt pe termen lung.

Vreau detalii

Finanțare de proiect

La OTP Bank, inițiativele sunt apreciate și răsplătite. Indiferent ce domeniu doriți să dezvoltați, de la agricultură, energie din surse regenerabile și co-finanțare cu fonduri europene, vă propunem structuri flexibile adecvate necesităţilor proiectului dumneavoastră. Beneficiați de experienţa semnificativă a grupului OTP în domeniul finanţărilor pe bază de proiect.

Vreau detalii

Agricultură, Fonduri Europene și Parteneriate

OTP AGRO

OTP Agro

OTP Agro - Informații utile din domeniul agricol: produse și servicii bancare, calculatoare de rate, fonduri europene, leasing. Vă invităm să descoperiți platform OTP Agro, creată special pentru antreprenorii din domeniul agriculturii.

Lansează OTP Agro

Credit pentru achiziții terenuri agricole

Dezvoltați-vă cu succes compania din domeniul producției vegetale. Pentru a vă duce la bun sfârșit planurile, în condiții optime, vă punem la dispoziție creditul pentru achiziții terenuri agricole. Acesta poate funcționa ca un plafon de credite de investiții pentru achiziționarea în timp a mai multor loturi de teren. 

Vreau detalii

Credit pentru proiecte finanțate din fonduri europene

Susținem afacerile cu inițiativă! Pentru că orice proiect de succes finanțat din fonduri europene are nevoie de o formă de finanțare inițială, la OTP Bank, vă punem la dispoziție creditele tip punte de pre-finanțare, respectiv creditele de investiții pentru finanțarea cheltuielilor eligibile și neeligibile.

Vreau detalii

Credit pentru finanțare TVA

Plata integrală a TVA-ului aferent investițiilor dorite se poate plăti acum mai ușor! Cu ajutorul creditului pentru finanțare TVA, vă bucurați de avantajele unui produs flexibil care poate fi acordat atât pentru proiecte implementate cu fonduri europene, cât și pentru proiecte implementate din resurse proprii.

Vreau detalii

Scrisoare de confort

Pentru a accesa fonduri europene trebuie sa demonstrați capacitatea de cofinanțare a proiectului pe care doriți să-l dezvoltați. De aceea, OTP Bank vă ajută prin emiterea unei scrisori de confort care atestă potențialul de cofinanțare atât pentru cheltuielile eligibile, cât și pentru cele neeligibile.

Vreau detalii

Scrisoare de garanție

Bucurați-vă de finanțare pentru proiectul dumneavoastră! OTP Bank vă ajută prin emiterea de scrisori de garanție cu scopul de a demonstra capacitatea dumneavoastră de rambursare a prefinanțării/avansului. Orice aveți în plan, puteți obține până la 110% din totalul prefinanțării / avansului primit de la autoritatea contractantă.

Vreau detalii

Parteneriat de finanțare cu FNGCIMM, FGCR, EximBank

Ca soluție la necesitățile financiare ale companiei, am semnat convenții de parteneriat cu FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri), Banca de Export – Import a României – EximBank şi FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural). Partenerii noștri vin în sprijinul dumneavoastră cu răspuns rapid, complet și profesionist.

Vreau detalii