close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Plafon multivalută, multiborrower, cu utilizare multiplă

Bucurați-vă de avantajele unui produs complex, care să se adapteze perfect tuturor nevoilor de finanțare ale companiei sau grupului acesteia, indiferent de domeniul de activitate. Plafonul multivalută, multiborrower, cu utilizare multiplă este soluția ideală care vă asigură o mai mare flexibilitate pentru business.

Multivalută

Utilizări multiple

Multiborrower

Care sunt avantajele plafonului multivalută, multiborrower cu utilizări multiple?

  • Multivalută: utilizările pot fi efectuate în lei sau în alte valute;

  • Utilizări multiple: cash (sub formă de overdraft, linie de credit, credit cash pe termen scurt sau mediu, plafon de cont cash pe cecuri, bilete la ordin și facturi, credite pentru prefinanțare subvenții APIA, credit pentru achiziție terenuri agricole, credit pentru investiții, credit pentru nevoi generale) sau non-cash (emiteri de scrisori de garanție, deschideri de acreditive, certificări de cecuri);

  • Multiborrower: utilizările din plafon pot fi efectuate de oricare dintre membrii grupului, semnatari ai contractului de credit, în funcție de necesitățile de finanțare ale fiecăruia;

  • Reducere semnificativă a cheltuielilor: pachetul de garanții se constituie pentru întreg plafonul, nefiind necesară refacerea acestora pentru fiecare utilizare.

Cum se obține plafonul multivalută, multiborrower, cu utilizări multiple?

Contactați-ne telefonic național

Solicitați informații de luni până vineri,
între 08:30-21:00, la numărul de telefon
0800 88 22 88 (gratuit din orice rețea).

Contactați-ne telefonic internațional

Solicitați informații de luni până vineri,
între 08:30-21:00, la numărul de telefon
(+4) 021 308 57 10 (tarif normal).

Produse similare recomandate

Linia de credit

Finanțarea nevoilor de capital de lucru,
pentru acoperirea deficitului temporar de lichidități.

Vreau detalii

Overdraft

Pentru acoperirea nevoilor generale de finanțare ale companiei.

Vreau detalii