close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Trezorerie

Produse de trezorerie

Sistemul de tranzacționare OTP Trader

Pentru că schimbarea înseamnă evoluție, programul OTP Trader reprezintă un sistem de tranzacționare corelat în timp real cu piața interbancară. Prin intermediul său, banca vă oferă posibilitatea de a negocia și tranzacționa schimburi valutare, la cotațiile pieței în timp real.
Vreau detalii

Interest Rate Swap – IRS

Cu acest instrument financiar derivat, obțineți un aranjament contractual între două părți. Fără riscuri și compromisuri, puteți schimba o serie de plăți variabile din viitor cu plăți la o rată fixă determinată la momentul tranzacției. Astfel, vă protejați împotriva unei eventuale creșteri a ratelor de dobândă.
Vreau detalii

Depozite

Depozite la termen

Totul devine mai ușor cu soluțiile noastre referitoare la depozitele la termen. Pentru că susținem compania dumneavoastră, vă oferim un grad ridicat de flexibilitate pentru a alege combinația perfectă între perioada de constituire, modalitatea de plată a dobânzii și moneda în care doriți să economisiți.
Vreau detalii

Depozit cu maturitate flexibilă

Fiți cu un pas înaintea tuturor! Acum aveți posibilitatea de a corela maturitatea depozitelor cu termenele de încasări și plăți, iar astfel banii vor lucra în fiecare zi în favoarea dumneavoastră. Alegeți un depozit cu maturitate flexibilă și cu termene convenabile de la OTP Bank!
Vreau detalii

Depozite structurate

Puneți baze solide de economisire pentru afacerea dumneavoastră. Alegeți un depozit cu termene cuprinse între două săptămâni și un an, care garantează dobânda obținută, în timp ce capitalul este supus unui risc de conversie valutară. Beneficiați de o dobândă superioară depozitelor la termen, în schimbul asumării riscului de conversie.
Vreau detalii

Informații utile

MiFID II

MiFID II reprezintă Directiva 2014/65/UE privind Piețele de Instrumente Financiare care are în vedere investitorii, intermediarii de investiții financiare și locurile de tranzacționare. Directiva cuprinde reguli stricte cu privire la instrumentele financiare și serviciile de investiții furnizate clienților, prin asigurarea unui grad sporit de protecție oferit investitorilor.
Vreau detalii

Limita pentru servicii de investiţii în scop de hedging

Este o limită revolving acordată printr-un contract de credit, prin care OTP Bank poate oferi companiei dumneavoastră contractarea unor produse de trezorerie în diferite valute, pe o anumită perioadă de timp. Alocarea unei astfel de limite are în vedere constituirea unei garanţii pentru desfăşurarea de tranzacţii cu instrumente financiare derivate.
Vreau detalii