close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Fizessen az OTP Bank által kibocsátott Mastercard kártyájával,

Ebben az évben minden kedden nyerhet! A Mastercard ugyanis elindította a Mastercard Kedd programot, amely ebben az évben 4 tematikus kampányt foglal magába. Ezekben a kampányokban ön is részt vehet, és nyerhet is. Hogy mit nyerhet? Pénzt!

Dobja fel a keddi napokat azzal, hogy a kampány ideje alatt az OTP Bank által kibocsátott Mastercard bankkártyával fizet, és 10%-os pénzvisszatérítésben (cashback) részesül. 


A 4 tematikus kampány a következőképpen zajlik:

  1. 2024. január 16. – március 26. – 10%-os pénzvisszatérítésben részesül, ha kedden fizeti be az adókat, illetékeket vagy számlákat;
  2. április 2. – június 25. – pénzvisszatérítésben részesül, ha szupermarketekben vagy kisboltokban vásárol;
  3. július 2. – szeptember 24. – pénzvisszatérítésben részesül a külföldön végrehajtott tranzakciói után;
  4. október 1. – december 31. – az online tranzakciókat jutalmazzuk.   


Hogyan működik?

Egyetlen feliratkozással, a www.priceless.com/marti platformon található űrlap kitöltésével automatikusan részt vehet a program mind a 4 kampányában.

A kártyát a hét bármely napján regisztrálni lehet a programba, és a keddi napokon végrehajtott, a jogosultsági feltételeknek megfelelő tranzakciói után 10%-os pénzvisszatérítésben részesül (pénzt kap a kártyájára), bankkártyánként és kampányonként legfennebb 50 lej értékben.

A következő kártyatípusokkal vehet részt:

Lej és euró alapú Mastercard betéti kártyák természetes személyeknek.

debit


Mastercard hitelkártyák természetes személyeknek.

credit

 

A Mastercard által szervezett kampány 2024. január 16. és 2024. december 31. között zajlik, és a részvétel feltételekhez kötött. Ismerje meg a kampány szabályzatát a következő oldalon: www.priceless.com/marti