close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Plătește cu cardul tău Mastercard de la OTP Bank

Aproape toate zilele de marți din 2024 îți aduc un câștig! Mastercard a lansat programul Marțea Mastercard, care se desfășoară pe întreg parcursul anului, în 4 campanii tematice, la care poți participa și câștiga. Ce? Bani!

Astfel, fiecare marți din perioadele de campanie poate fi mai bună dacă plătești cu cardul tău Mastercard emis de OTP Bank și primești 10% cashback (bani înapoi).


Cele 4 campanii se desfășoară astfel:
 

  1. 16 ianuarie - 26 martie – ai 10% cashback la plățile de taxe, impozite și facturi făcute marțea;
  2. 2 aprilie - 25 iunie - primești cashback la cumpărăturile din magazinele de proximitate și supermarketuri;
  3. 2 iulie - 24 septembrie - cashbackul va fi oferit pentru plățile pe care le efectuezi în afara țării;
  4. 1 octombrie - 31 decembrie 2024 - se vor premia plățile online.    


Cum funcționează?

Cu o singură înscriere prin completarea formularului de pe platforma www.priceless.com/marti, vei putea participa automat la toate cele 4 campanii din program.

Cardul poate fi înscris în program în orice zi a săptămânii, iar pentru fiecare plată eligibilă cu cardul înscris, făcută în zilele de marți, vei primi 10% cashback (bani înapoi pe card), în limita a 50 de lei per card, per campanie.

Te poți înscrie cu următoarele tipuri de carduri: 

Cardurile de debit Mastercard RON și EUR, emise pentru persoane fizice.

debit


Cardurile de credit Mastercard, emise pentru persoane fizice.

credit

 

Campania organizată de Mastercard este valabilă în perioada 16.01 – 31.12.2024 și este supusă unor termene și condiții. Consultă Regulamentul Campaniei pe  www.priceless.com/marti.