close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Rólunk

OTP Bank Romania

A siker és fejlődés útján megtett első lépésünkkor az ígértük: pénzügyi-banki téren kiemelkedő minőséget nyújtunk ügyfeleink és partnereink számára. Tízéves piaci jelenlétünk alatt az ügyfél-bank kapcsolatot tartós partnerségi kapcsolattá alakítottuk. Lakossági és vállalati ügyfeleink valós igényeit szem előtt tartva hatékony pénzügyi megoldásokat fejlesztettünk ki.
Bővebben

Az OTP Bank története

AZ OTP Bank Romania az OTP Csoport tagja, utóbbi egyike a legfontosabb közép- és kelet-európai pénzügyi csoportnak, működési területe Magyarországra, Montenegróra, Horvátországra, Bulgáriára, Oroszországra, Ukrajnára, Szlovákiára, Szerbiára és Romániára terjed ki.
Bővebben

Tulajdoni szerkezet

Bővebben

Vezetőség

Bővebben

Vízió, küldetés, értékek

Arra törekszünk, hogy az egyetemes pénzügyi szolgáltatások területén erős, stabil és hasznos, közepes méretű partner legyünk, hatékony gazdálkodással, dinamikus növekedéssel és erőteljes társadalmi szerepvállalással.
Bővebben

Az OTP Bank logójának jelentése

A zöld minden kultúrában a pozitív érzelmek forrása: a tapasztalat, a frissesség és az újjáéledés színe. A zöld két árnyalatának alkalmazásával az OTP Bank és az ügyfelei közötti kölcsönös bizalmat szeretnénk kiemelni.
Bővebben

Beszámolók

Bővebben

Megfelelőség

Bővebben