• Din 1 martie 2015, clienții OTP Bank beneficiează de o rețea mai mare de bancomate pentru că pot retrage numerar de la orice ATM Millennium Bank, în aceleași condiții de preț. Lista ATM-urilor Millennium Bank este disponibilă aici.

 • Millennium Bank România, de acum parte a OTP Group în România


  OTP Bank România, membră a OTP Group, anunţă finalizarea achiziţiei a 100% din acţiunile Millennium Bank România, membră a Banco Comercial Português.

  Ca urmare a achiziţiei, cota de piaţă a OTP Bank România va creşte la aproximativ 2%, iar banca va urca pe locul 13 în clasamentul băncilor prezente în România. OTP Bank România va ajunge la aproximativ 400 de mii de clienţi, cu o reţea de 140 de sucursale şi 180 de ATM-uri.

  Odată cu finalizarea procesului de achiziţie, OTP Bank România va demara procesul de integrare, ce este preconizat să se finalizeze în decurs de un an. Echipa băncii va furniza în continuare soluţii simple şi eficiente pentru clienţii persoane fizice şi juridice ai ambelor bănci.

  In 2014, pentru a doua oară consecutiv, OTP Bank s-a clasat pe primul loc în rândul celor mai solide bănci cu subsidiare în România, din punctul de vedere al capitalizării, potrivit datelor publicate de Autoritatea Bancară Europeană în urma unui test de rezistenţă realizat de Banca Centrală Europeană.

  OTP Bank România are ca prioritate asigurarea unui proces lin de tranziţie pentru clienţii Millennium Bank România, în conformitate cu atenţia sa permanentă pentru livrarea de servicii de calitate, care caracterizează activitatea băncii încă de la înfiinţarea sa. Detalii aici.


 • Campanie Promotionala cu Premii Pentru Serviciul OTPdirekt

  Clientii persoane fizice care efectueaza cel putin o tranzactie prin OTPdirekt - Internet Banking, SmartBank sau Contact Center, in perioada 23.02.2015 – 23.04.2015, pot castiga prin tragere la sorti premii atractive. Detalii aici.
   
 • OTP Bank lanseaza MyMentor, un instrument pentru administrarea finantelor tale

  Pentru o mai bună gestionare a veniturilor și cheltuielilor OTP Bank lansează instrumentul de administrate a finanțelor personale MyMentor, disponibil în platforma OTPdirekt – Internet Banking.
  Utilizatorii MyMentor au acces la următoarele funcționalități:
  • Categorisirea veniturilor și cheltuielilor;
  • Managementul și divizarea tranzacțiilor în mai multe categorii;
  • Clasificarea automată a cheltuielilor efectuate prin intermediul cardurilor;
  • Vizualizarea graficelor aferente veniturilor și cheltuielilor.
    

  Încearca și tu noul instrument din platforma OTPdirekt.

  Încă nu ai OTPdirekt? Aplică aici.

 • Informare privind aplicarea cerintelor privind conformarea fiscala pentru conturile din strainatate (F.A.T.C.A. )

  OTP Bank Romania S.A., membra a Grupului OTP, este ferm angajata in conformarea cu prevederile F.A.T.C.A.; in acest sens, intreaga baza de clienti va fi revizuita in perioada urmatoare, pentru a determina statutul F.A.T.C.A. al clientilor şi, acolo unde este necesar, Banca poate solicita informatii şi documente suplimentare in scopul evaluarii implicatiilor noii legislatii. Afla mai multe aici

  01.07.2014

 • Atentionare

  CSR News

  Credem și în puterea dorinței de a face bine. De aceea, am lansat campania naţională de responsabilitate socială „Dreptul de a Citi”. În ultimii 3 ani, am ajuns în 162 de școli defavorizate din mediul rural, dotându-le cu biblioteci și cărți. Am redat dreptul de a citi unui număr de peste 31.000 de copii, oferindu-le acces la peste 96.000 de volume potrivite lor.

  28.03.2013

 • În atenţia acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A.

  Urmare a demarării procedurii de retragere a acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A., procedura iniţiată de către S.C. Compania Teli S.R.L. în calitatea sa de acţionar majoritar, vă aducem la cunoştinţă că OTP Bank România S.A. distribuie prin reţeaua sa de unităţi teritoriale contravaloarea acţiunilor aferente acţionarilor minoritari.
  Pentru consultarea documentelor ce trebuie prezentate băncii în vederea efectuării retragerii sumelor în numerar, vă rugăm să accesaţi lista documentelor aici.

  01.02.2013