• Program de lucru în datele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2015
   

  Vă informăm că zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2015 sunt zile nelucrătoare, atât pentru unităţile teritoriale, cât și pentru Contact Center-ul OTP Bank România.

  Pentru orice informatie legată de cardurile bancare, Call Center-ul va asigura asistenţa permanentă, la numărul de telefon +4021 308 57 11.
   
 • OTP Bank Romania si Millennium Bank Romania isi consolideaza activitatea prin fuziune
   

  Incepand cu luna ianuarie 2015, cand Millennium Bank Romania a devenit membra a OTP grup in Romania, se desfasoara procesul de integrare a activitatilor celor doua banci. Un pas important in acest proces il reprezinta fuziunea OTP Bank Romania si Millennium Bank Romania, data efectiva a fuziunii fiind propusa la 31 Octombrie 2015. Proiectul de fuziune impreuna cu dovada inregistrarii acestuia in Registrul Comertului poate fi consultat aici

  21.05.2015
   
 • Comisioane modificate pentru persoane fizice valabile din 02.11.2015

  Afla aici care sunt comisioanele care se vor modifica incapand cu data de 02.11.2015.
   
 • Din 1 martie 2015, clientii OTP Bank beneficieaza de o retea mai mare de bancomate pentru ca pot retrage numerar de la orice ATM Millennium Bank, in aceleasi conditii de pret. Lista ATM-urilor Millennium Bank este disponibila aici.
 • Millennium Bank România, de acum parte a OTP Group în România
   

  OTP Bank România, membră a OTP Group, anunţă finalizarea achiziţiei a 100% din acţiunile Millennium Bank România, membră a Banco Comercial Português.

  Ca urmare a achiziţiei, cota de piaţă a OTP Bank România va creşte la aproximativ 2%, iar banca va urca pe locul 13 în clasamentul băncilor prezente în România. OTP Bank România va ajunge la aproximativ 400 de mii de clienţi, cu o reţea de 140 de sucursale şi 180 de ATM-uri.

  Odată cu finalizarea procesului de achiziţie, OTP Bank România va demara procesul de integrare, ce este preconizat să se finalizeze în decurs de un an. Echipa băncii va furniza în continuare soluţii simple şi eficiente pentru clienţii persoane fizice şi juridice ai ambelor bănci.

  In 2014, pentru a doua oară consecutiv, OTP Bank s-a clasat pe primul loc în rândul celor mai solide bănci cu subsidiare în România, din punctul de vedere al capitalizării, potrivit datelor publicate de Autoritatea Bancară Europeană în urma unui test de rezistenţă realizat de Banca Centrală Europeană.

  OTP Bank România are ca prioritate asigurarea unui proces lin de tranziţie pentru clienţii Millennium Bank România, în conformitate cu atenţia sa permanentă pentru livrarea de servicii de calitate, care caracterizează activitatea băncii încă de la înfiinţarea sa. Detalii aici.
   
 • OTP Bank lanseaza MyMentor, un instrument pentru administrarea finantelor tale
   

  Pentru o mai bună gestionare a veniturilor și cheltuielilor OTP Bank lansează instrumentul de administrate a finanțelor personale MyMentor, disponibil în platforma OTPdirekt – Internet Banking.
  Utilizatorii MyMentor au acces la următoarele funcționalități:
  • Categorisirea veniturilor și cheltuielilor;
  • Managementul și divizarea tranzacțiilor în mai multe categorii;
  • Clasificarea automată a cheltuielilor efectuate prin intermediul cardurilor;
  • Vizualizarea graficelor aferente veniturilor și cheltuielilor.
    

  Încearca și tu noul instrument din platforma OTPdirekt.

  Încă nu ai OTPdirekt? Aplică aici.
   

 • Atentionare

  CSR News

  Susținem o atitudine financiară responsabilă. De aceea, la finalul anului 2014, am lansat Fundația “Dreptul la Educație”, care urmãreşte dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice şi manageriale în rândul liceenilor, prin brandul educaţional OK Center. Până în prezent, peste 400 de elevi din 15 licee din Bucureşti şi din ţară au participat la 29 module de educaţie financiară, prin intermediul Fundației "Dreptul la Educație".

  18.05.2015
   

 • Informare privind aplicarea cerintelor privind conformarea fiscala pentru conturile din strainatate (F.A.T.C.A. )

  OTP Bank Romania S.A., membra a Grupului OTP, este ferm angajata in conformarea cu prevederile F.A.T.C.A.; in acest sens, intreaga baza de clienti va fi revizuita in perioada urmatoare, pentru a determina statutul F.A.T.C.A. al clientilor şi, acolo unde este necesar, Banca poate solicita informatii şi documente suplimentare in scopul evaluarii implicatiilor noii legislatii. Afla mai multe aici

  01.07.2014
   

 • În atenţia acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A.

  Urmare a demarării procedurii de retragere a acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A., procedura iniţiată de către S.C. Compania Teli S.R.L. în calitatea sa de acţionar majoritar, vă aducem la cunoştinţă că OTP Bank România S.A. distribuie prin reţeaua sa de unităţi teritoriale contravaloarea acţiunilor aferente acţionarilor minoritari.
  Pentru consultarea documentelor ce trebuie prezentate băncii în vederea efectuării retragerii sumelor în numerar, vă rugăm să accesaţi lista documentelor aici.

  01.02.2013