• București, 30 iulie, 2014 - OTP Bank România, membră a OTP Group, a achiziționat în procent de 100% acțiunile Millennium Bank România, membră a Banco Comercial Português. Valoarea tranzacției este de 39 milioane de EUR.

  Cu active totale în valoare de 2,83 miliarde RON (aproximativ 635 milioane EUR) de la 31 decembrie 2013, Millennium Bank este pe locul 22 în clasamentul instituțiilor bancare în România, având o cotă de piață de 0,8%. În urma acestei achiziții, OTP Bank România își va crește cota de piață până la 2.1% și va urca pe poziția cu numărul 11 în același clasament.

  Millennium Bank România are un portofoliu de aproape 80.000 de clienți și o rețea de 56 de sucursale, cu o concentrare strategică în București și 58 de ATM-uri. Ca urmare a tranzacției, OTP Bank România va avea un portofoliu de aproximativ 400.000 de clienți, aproape 150 de sucursale și peste 160 de ATM-uri.

  După finalizarea tuturor formalităților legale, OTP Bank România va începe procesul de integrare, estimat să dureze 1 an. Echipa OTP Bank România se va concentra pe soluții simple și eficiente pentru clienţii ambelor bănci atât persoane fizice, cȃt și companii, şi va asigura o tranziție facilă clienților Millennium Bank România, în linie cu atenția constantă pentru servicii de calitate a subsidiarei OTP Group.
   
 • OTP Bank Lanseaza O Campanie Promotionala cu Premii Pentru Serviciul OTPdirekt

  Clientii persoane fizice care efectueaza cel putin o logare prin serviciul de Internet Banking , prin platforma de Mobile Banking – Smart Bank sau prin Contact Center, in perioada 17.11.2014 – 17.02.2015, pot castiga prin tragere la sorti premii atractive. Detalii aici.
   
 • OTP Bank lanseaza MyMentor, un instrument pentru administrarea finantelor tale

  Pentru o mai bună gestionare a veniturilor și cheltuielilor OTP Bank lansează instrumentul de administrate a finanțelor personale MyMentor, disponibil în platforma OTPdirekt – Internet Banking.
  Utilizatorii MyMentor au acces la următoarele funcționalități:
  • Categorisirea veniturilor și cheltuielilor;
  • Managementul și divizarea tranzacțiilor în mai multe categorii;
  • Clasificarea automată a cheltuielilor efectuate prin intermediul cardurilor;
  • Vizualizarea graficelor aferente veniturilor și cheltuielilor.
    

  Încearca și tu noul instrument din platforma OTPdirekt.

  Încă nu ai OTPdirekt? Aplică aici.

 • Informare privind aplicarea cerintelor privind conformarea fiscala pentru conturile din strainatate (F.A.T.C.A. )

  OTP Bank Romania S.A., membra a Grupului OTP, este ferm angajata in conformarea cu prevederile F.A.T.C.A.; in acest sens, intreaga baza de clienti va fi revizuita in perioada urmatoare, pentru a determina statutul F.A.T.C.A. al clientilor şi, acolo unde este necesar, Banca poate solicita informatii şi documente suplimentare in scopul evaluarii implicatiilor noii legislatii. Afla mai multe aici

  01.07.2014

 • Atentionare

  CSR News

  Credem și în puterea dorinței de a face bine. De aceea, am lansat campania naţională de responsabilitate socială „Dreptul de a Citi”. În ultimii 3 ani, am ajuns în 162 de școli defavorizate din mediul rural, dotându-le cu biblioteci și cărți. Am redat dreptul de a citi unui număr de peste 31.000 de copii, oferindu-le acces la peste 96.000 de volume potrivite lor.

  Urmăreşte-ne pas cu pas pe www.estedreptulmeu.ro.

  28.03.2013

 • În atenţia acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A.

  Urmare a demarării procedurii de retragere a acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A., procedura iniţiată de către S.C. Compania Teli S.R.L. în calitatea sa de acţionar majoritar, vă aducem la cunoştinţă că OTP Bank România S.A. distribuie prin reţeaua sa de unităţi teritoriale contravaloarea acţiunilor aferente acţionarilor minoritari.
  Pentru consultarea documentelor ce trebuie prezentate băncii în vederea efectuării retragerii sumelor în numerar, vă rugăm să accesaţi lista documentelor aici.

  01.02.2013