• OTP Bank Romania si Millennium Bank Romania isi consolideaza activitatea prin fuziune

  Incepand cu luna ianuarie 2015, cand Millennium Bank Romania a devenit membra a OTP grup in Romania, se desfasoara procesul de integrare a activitatilor celor doua banci. Un pas important in acest proces il reprezinta fuziunea OTP Bank Romania si Millennium Bank Romania, data efectiva a fuziunii fiind propusa la 31 Octombrie 2015. Proiectul de fuziune impreuna cu dovada inregistrarii acestuia in Registrul Comertului poate fi consultat aici.

  21.05.2015

 • Din 1 martie 2015, clienții OTP Bank beneficiează de o rețea mai mare de bancomate pentru că pot retrage numerar de la orice ATM Millennium Bank, în aceleași condiții de preț. Lista ATM-urilor Millennium Bank este disponibilă aici.

 • Millennium Bank România, de acum parte a OTP Group în România


  OTP Bank România, membră a OTP Group, anunţă finalizarea achiziţiei a 100% din acţiunile Millennium Bank România, membră a Banco Comercial Português.

  Ca urmare a achiziţiei, cota de piaţă a OTP Bank România va creşte la aproximativ 2%, iar banca va urca pe locul 13 în clasamentul băncilor prezente în România. OTP Bank România va ajunge la aproximativ 400 de mii de clienţi, cu o reţea de 140 de sucursale şi 180 de ATM-uri.

  Odată cu finalizarea procesului de achiziţie, OTP Bank România va demara procesul de integrare, ce este preconizat să se finalizeze în decurs de un an. Echipa băncii va furniza în continuare soluţii simple şi eficiente pentru clienţii persoane fizice şi juridice ai ambelor bănci.

  In 2014, pentru a doua oară consecutiv, OTP Bank s-a clasat pe primul loc în rândul celor mai solide bănci cu subsidiare în România, din punctul de vedere al capitalizării, potrivit datelor publicate de Autoritatea Bancară Europeană în urma unui test de rezistenţă realizat de Banca Centrală Europeană.

  OTP Bank România are ca prioritate asigurarea unui proces lin de tranziţie pentru clienţii Millennium Bank România, în conformitate cu atenţia sa permanentă pentru livrarea de servicii de calitate, care caracterizează activitatea băncii încă de la înfiinţarea sa. Detalii aici.


 • Atentionare

  CSR News

  Susținem o atitudine financiară responsabilă. De aceea, la finalul anului 2014, am lansat Fundația “Dreptul la Educație”, care urmãreşte dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice şi manageriale în rândul liceenilor, prin brandul educaţional OK Center. Până în prezent, peste 400 de elevi din 15 licee din Bucureşti şi din ţară au participat la 29 module de educaţie financiară, prin intermediul Fundației "Dreptul la Educație"

  18.05.2015
   

 • OTP Bank lanseaza MyMentor, un instrument pentru administrarea finantelor tale

  Pentru o mai bună gestionare a veniturilor și cheltuielilor OTP Bank lansează instrumentul de administrate a finanțelor personale MyMentor, disponibil în platforma OTPdirekt – Internet Banking.
  Utilizatorii MyMentor au acces la următoarele funcționalități:
  • Categorisirea veniturilor și cheltuielilor;
  • Managementul și divizarea tranzacțiilor în mai multe categorii;
  • Clasificarea automată a cheltuielilor efectuate prin intermediul cardurilor;
  • Vizualizarea graficelor aferente veniturilor și cheltuielilor.

  Încearca și tu noul instrument din platforma OTPdirekt.
  Încă nu ai OTPdirekt? Aplică aici.

 • Informare privind aplicarea cerintelor privind conformarea fiscala pentru conturile din strainatate (F.A.T.C.A. )

  OTP Bank Romania S.A., membra a Grupului OTP, este ferm angajata in conformarea cu prevederile F.A.T.C.A.; in acest sens, intreaga baza de clienti va fi revizuita in perioada urmatoare, pentru a determina statutul F.A.T.C.A. al clientilor şi, acolo unde este necesar, Banca poate solicita informatii şi documente suplimentare in scopul evaluarii implicatiilor noii legislatii. Afla mai multe aici

  01.07.2014
   

 • În atenţia acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A.

  Urmare a demarării procedurii de retragere a acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A., procedura iniţiată de către S.C. Compania Teli S.R.L. în calitatea sa de acţionar majoritar, vă aducem la cunoştinţă că OTP Bank România S.A. distribuie prin reţeaua sa de unităţi teritoriale contravaloarea acţiunilor aferente acţionarilor minoritari.
  Pentru consultarea documentelor ce trebuie prezentate băncii în vederea efectuării retragerii sumelor în numerar, vă rugăm să accesaţi lista documentelor aici.

  01.02.2013