• Beneficiaza de 10% reducere la plata utilitatilor cu OTP Salariat

  Persoanele care achizitioneaza pachetul OTP Salariat pana la 30 octombrie 2014 beneficiaza de 10%* reducere la plata utilitatilor in urmatoarele 6 luni.
  Prin OTP Salariat clientii OTP Bank beneficiaza de o serie de avantaje precum:
  • Administrare GRATUITA a contului curent
  • Dobanzi promotionale la creditul de nevoi personale
  • Bonus de dobanda pentru depozite
 • *Suma maxima pe care poate fi returnata lunar este de 30 RON, daca nu exista intarzieri la plata taxelor aferente pachetului OTP Salariat.
  Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 • Informare privind aplicarea cerintelor privind conformarea fiscala pentru conturile din strainatate (F.A.T.C.A. )

  OTP Bank Romania S.A., membra a Grupului OTP, este ferm angajata in conformarea cu prevederile F.A.T.C.A.; in acest sens, intreaga baza de clienti va fi revizuita in perioada urmatoare, pentru a determina statutul F.A.T.C.A. al clientilor şi, acolo unde este necesar, Banca poate solicita informatii şi documente suplimentare in scopul evaluarii implicatiilor noii legislatii. Afla mai multe aici

  01.07.2014

 • Alertă de securitate

  OTP Bank a detectat recent o creștere a activităților de tip Spyware malware și a programelor de tip Troian care vizează site-urile de online banking ale mai multor bănci. Dorim să te informăm asupra modului în care funcționează aceste programe și despre cum ar putea să te afecteze, precum și ce trebuie să faci pentru a diminua expunerea la acestea. Află mai multe aici

  14.03.2014

 • Atentionare

  CSR News

  Credem și în puterea dorinței de a face bine. De aceea, am lansat campania naţională de responsabilitate socială „Dreptul de a Citi”. În ultimii 3 ani, am ajuns în 162 de școli defavorizate din mediul rural, dotându-le cu biblioteci și cărți. Am redat dreptul de a citi unui număr de peste 31.000 de copii, oferindu-le acces la peste 96.000 de volume potrivite lor.

  Urmăreşte-ne pas cu pas pe www.estedreptulmeu.ro.

  28.03.2013

 • În atenţia acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A.

  Urmare a demarării procedurii de retragere a acţionarilor minoritari ai S.C. Agromec Scorniceşti S.A., procedura iniţiată de către S.C. Compania Teli S.R.L. în calitatea sa de acţionar majoritar, vă aducem la cunoştinţă că OTP Bank România S.A. distribuie prin reţeaua sa de unităţi teritoriale contravaloarea acţiunilor aferente acţionarilor minoritari.
  Pentru consultarea documentelor ce trebuie prezentate băncii în vederea efectuării retragerii sumelor în numerar, vă rugăm să accesaţi lista documentelor aici.

  01.02.2013

 • Actualizarea datelor personale

  Te invităm în oricare unitate OTP Bank în vederea actualizării datelor de identificare.

  31.03.2010