• Ünnepi munkarend
   

  2015. november 30. és december 1. munkaszüneti nap az OTP Bank fiókjaiban, akárcsak a Contact Center szolgáltatások esetében.

  Bankkártyákkal kapcsolatos információkért állandó ügyeletet biztosít a Call Center szolgáltatás a +4021 308 57 11-es telefonszámon.
   
 • Az OTP Bank Romania és a Millennium Bank Romania fúzióval konszolidálja tevékenységét
   

  2015. januárban a Millennium Bank Romania a romániai OTP Csoport tagjává vált és elkezdődött az integrációs folyamat. Ennek a folyamatnak egyik jelentős lépése az OTP Bank Romania és a Millennium Bank Romania fúziója, amelynek kitűzött időpontja 2015. október 31. A fúzió projektje, valamint a cégbírósági bejegyzést igazoló irat megtekinthető itt.

  21.05.2015
   
 • 2015. november 2-ától érvényes, módosított költségek, díjak, jutalékok – magánszemélyek

  Tájékozódjon itt a 2015. november 2-tól kezdődően módosított díjszabásokról.
   

 • 2015. március 1-jétől nagyobb bankautomata hálózat áll az OTP Bank ügyfeleinek rendelkezésére, mivel a készpénzfelvétel a Millennium Bank ATM-jeinél is végrehajtható, azonos kondíciók mellett. A Millennium Bank ATM-jeinek listája megtekinthető a következő weboldalon: http://www.millenniumbank.ro/en/about_millennium/cine-suntem/sucursale/Pages/sucursale.aspx
   
 • Mától a Millennium Bank Romania az OTP Csoport romániai része


  Az OTP Bank Romania – az OTP Csoport tagja – véglegesítette a Millennium Bank Romania (Banco Comercial Português korábbi tagja) 100%-os tulajdonrészének akvizícióját.

  Az akvizíció eredményeképpen az OTP Bank Romania piaci részesedése 2%-ra nő, amivel a 13. helyre lép a romániai bankok között. Az akvizíciót követően az OTP Bank Romania ügyfeleinek száma megközelíti a 400 ezret, bankfiókjai száma pedig 140-et, ATM-jei száma pedig meghaladja a 180-at.

  Az akvizíció lezárását követően az OTP Bank Romania teljeskörű integrációs folyamatot fog megvalósítani, amely várhatóan egy éven belül befejeződik. A bank fókuszában mindkét bank ügyfelei esetében a lakossági és vállalati oldalon is az egyszerű, hatékony megoldások biztosítása áll.

  Az Európai Központi Bank által európai szinten végzett átláthatósági vizsgálat értelmében, amelynek eredményeit az Európai Bankfelügyeleti Hatóság mutatta be, 2014-ben az OTP Bank már a második egymást követő évben a legstabilabb bank lett a tőkemegfelelés szerint a Romániában leányvállalattal vagy kirendeltséggel rendelkező bankok között.

  Az OTP Bank Romania célja, hogy minél simább átmenetet biztosítson a Millennium Bank Romania ügyfeleinek, valamint elkötelezett a minőségi termékek és szolgáltatások nyújtása mellett, ami alapítása óta jellemzi. További információk itt.
   
 • Az OTP Bank elindította MyMentor szolgáltatását, amely a megfelelő eszköz a pénzügyek kezelésére és elemzésére
   

  A jövedelmek és a költségek hatékonyabb nyilvántartása érdekében az OTP Bank elindította az OTPdirekt – Internet Bank felületéről elérhető MyMentor szolgáltatását a személyes pénzügyek kezelésére megfelelő eszközt
  A MyMentor felhasználói a következő funkciókhoz rendelkeznek hozzáféréssel:
  • Bevételek és költségek osztályozása
  • A műveletek kezelése és osztályozása kategóriánként
  • A bankkártyás kifizetések automatikus osztályozása
  • A bevételek és kiadások megjelenítése grafikon formájában

  Próbálja ki Ön is az új szolgáltatást az OTPdirekt felületén!

  Még nem rendelkezik OTPdirekt szolgáltatással? Itt igényelheti

 • News

  CSR Hírek

  Támogatjuk a felelősségteljes pénzügyi magatartást. Ezért 2014. végén létrehoztuk az Oktatáshoz való jog elnevezésű alapítványt, amelynek célja a középiskolás tanulók pénzügyi, gazdasági és üzletvezetői készségeinek fejlesztése az OK Központ oktatási programon keresztül. Az Oktatáshoz való jog alapítvány segítségével már 15 bukaresti és vidéki iskola több mint 400 tanulója vett részt 29 pénzügyi oktatás modulban.

  18.05.2015

 • Tájékoztató a külföldi számlák adómegfeleléséről szóló törvény (FATCA) alkalmazásával kapcsolatos követelményekről

  Az OTP Bank Romania az OTP Csoport leányvállalatként elkötelezett a FATCA előírásainak alkalmazása mellett, ezért a következő időszakban a teljes ügyfélportfólió felülvizsgálásra kerül az ügyfelek FATCA-előírásoknak való megfelelősége meghatározása érdekében. Szükség esetén a Bank kiegészítő információt és iratot igényelhet az új jogszabály hatásainak felmérése érdekében. További információk itt.

  01.07.2014