• Gyors válasz és megoldás az OTP Bank Romania részéről a svájci frank alapú hitellel rendelkező ügyfeleknek

  • Az OTP Bank Romania 1,5 százalékkal csökkenti a kamatmarzsot azon ügyfeleinek, akik változó kamatozású svájci frank alapú hitellel rendelkeznek, a hitel előzményei függvényében, valamint az érvényes feltételeknek megfelelően.
  • Az ajánlat 2015. február 27-ig érvényes, az ügyfelek abban a bankfiókban igényelhetik, ahol a hitelszerződés megkötése történt.

   További információk itt.
 • Mától a Millennium Bank Romania az OTP Csoport romániai része


  Az OTP Bank Romania – az OTP Csoport tagja – véglegesítette a Millennium Bank Romania (Banco Comercial Português korábbi tagja) 100%-os tulajdonrészének akvizícióját.

  Az akvizíció eredményeképpen az OTP Bank Romania piaci részesedése 2%-ra nő, amivel a 13. helyre lép a romániai bankok között. Az akvizíciót követően az OTP Bank Romania ügyfeleinek száma megközelíti a 400 ezret, bankfiókjai száma pedig 140-et, ATM-jei száma pedig meghaladja a 180-at.

  Az akvizíció lezárását követően az OTP Bank Romania teljeskörű integrációs folyamatot fog megvalósítani, amely várhatóan egy éven belül befejeződik. A bank fókuszában mindkét bank ügyfelei esetében a lakossági és vállalati oldalon is az egyszerű, hatékony megoldások biztosítása áll.

  Az Európai Központi Bank által európai szinten végzett átláthatósági vizsgálat értelmében, amelynek eredményeit az Európai Bankfelügyeleti Hatóság mutatta be, 2014-ben az OTP Bank már a második egymást követő évben a legstabilabb bank lett a tőkemegfelelés szerint a Romániában leányvállalattal vagy kirendeltséggel rendelkező bankok között.

  Az OTP Bank Romania célja, hogy minél simább átmenetet biztosítson a Millennium Bank Romania ügyfeleinek, valamint elkötelezett a minőségi termékek és szolgáltatások nyújtása mellett, ami alapítása óta jellemzi. További információk itt.
   
 • Promóciós nyereménykampány az OTPdirekt szolgáltatás felhasználói számára

  Azok a lakossági ügyfelek, akik 2015. február 23. és április 23. között legalább egy sikeresen feldolgozott műveletet hajtanak végre az OTPdirekt – Internet Bank vagy Contact Center szolgáltatáson, illetve a SmartBank mobilbank felületén keresztül, sorshúzással értékes nyereményeket nyerhetnek. További információk itt.
   
 • Az OTP Bank elindította MyMentor szolgáltatását, amely a megfelelő eszköz a pénzügyek kezelésére és elemzésére

  A jövedelmek és a költségek hatékonyabb nyilvántartása érdekében az OTP Bank elindította az OTPdirekt – Internet Bank felületéről elérhető MyMentor szolgáltatását a személyes pénzügyek kezelésére megfelelő eszközt
  A MyMentor felhasználói a következő funkciókhoz rendelkeznek hozzáféréssel:
  • Bevételek és költségek osztályozása
  • A műveletek kezelése és osztályozása kategóriánként
  • A bankkártyás kifizetések automatikus osztályozása
  • A bevételek és kiadások megjelenítése grafikon formájában

  Próbálja ki Ön is az új szolgáltatást az OTPdirekt felületén!

  Még nem rendelkezik OTPdirekt szolgáltatással? Itt igényelheti

 • Tájékoztató a külföldi számlák adómegfeleléséről szóló törvény (FATCA) alkalmazásával kapcsolatos követelményekről

  Az OTP Bank Romania az OTP Csoport leányvállalatként elkötelezett a FATCA előírásainak alkalmazása mellett, ezért a következő időszakban a teljes ügyfélportfólió felülvizsgálásra kerül az ügyfelek FATCA-előírásoknak való megfelelősége meghatározása érdekében. Szükség esetén a Bank kiegészítő információt és iratot igényelhet az új jogszabály hatásainak felmérése érdekében. További információk itt.

  01.07.2014

 • News

  CSR Hírek

  Hiszünk a jó cselekedet erejében, ezért indítottuk el Az olvasáshoz való jog országos kampányunkat. Az elmúlt 3 év során 162 hátrányos helyzetű vidéki iskola könyvtárát láttuk el berendezéssel és könyvekkel. Így több mint 31 000 gyerek számára biztosítottuk az olvasáshoz való jogot és közel 97 000 kötettel szereztünk örömet.

  Kövesse lépésről lépésre tevékenységünket a www.estedreptulmeu.ro honlapon.

  28.03.2013