close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Vești bune pentru cei înscriși în campania

Noutăți importante pentru cei înscriși în campania promoțională "Zero Friday pentru Antreprenori" din 11 – 25 noiembrie 2022.
OTP Bank Romania S.A. a decis prelungirea perioadei de prezentare a documentelor necesare în vederea inițierii relaţiei de afaceri de la 60 la 120 de zile.
 
Așadar, persoanele juridice și categoriile asimilate acestora (persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, entități care desfășoară activități de liberă practică/profesii liberale, asociații, fundații etc.), care îndeplinesc condițiile din Regulamentului Oficial al Campaniei și reglementările interne ale băncii, și care au aplicat pentru oferta Zero Friday pentru Antreprenori în intervalul 11-25 noiembrie 2022, pot să contracteze produsele alese până pe 12 martie 2023.

Consultă Regulamentul Campaniei și Actul adițional.