close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Primăvara cu Zero costuri pentru Antreprenori! 

Ia-ți oferta Primăvara cu Zero costuri pentru Antreprenori!


Primăvara cu Zero costuri pentru Antreprenori! îți oferă 0-uri la care nici nu te-ai fi așteptat.
Aplică în perioada 15 aprilie 2024-28 aprilie 2024  și devino clientul1 nostru în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare.
 

Beneficiile "ZERO costuri" care te așteaptă nu au fost nicicând mai atractive:

  • Cont curent – GRATUIT, oricâte conturi, indiferent de valută;
  • Număr NELIMITAT de plăți interbancare în LEI, GRATUITE, efectuate prin Internet Banking și SmartBank2;
  • Abonament Internet Banking - GRATUIT pentru un utilizator;
  • Card debit Visa Business în LEI - GRATUIT emitere şi administrare;
  • O aplicație Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% comision la procesarea tranzacțiilor prin Soft POS indiferent de rulaj3.       

Campania Promoțională Primăvara cu Zero costuri pentru Antreprenori, se adresează clienților persoane juridice, indiferent de cifra de afaceri și de forma de organizare și este valabilă până la data de 28 aprilie 2024

Consultă Regulamentul Campaniei „Primăvara cu Zero costuri pentru Antreprenori!”1prin client nou se înțelege orice persoană juridică sau entitate asimilată acesteia care nu deține, la data de începere a campaniei, un cont curent la OTP Bank România S.A. și care nu și-a închis conturile curente la OTP Bank România S.A. ulterior datei de 01.04.2024 sau în scopul de a participa și de a beneficia de această campanie. Totodată, conturile și produsele incluse în campania promoțională, trebuie menținute active pe întreaga perioadă de derulare a relației de afaceri cu banca.
2număr nelimitat de tranzacţii gratuite pentru ordinele de plată interbancare în lei, de mică valoare (pentru sume < 50.000 RON), efectuate prin Internet Banking și/sau SmartBank;
3cu excepția tranzacțiilor efectuate cu cardurile emise în/pe numele persoanelor juridice și categoriilor asimilate sau efectuate cu carduri de bonuri de masă, pentru care comisionul aplicabil este de 1.80%/tranzacție, indiferent de rulajul lunar SOFT POS.