close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

De la mic la mare, împreună cu OTP Bank

Ce primești?

Te recompensăm cu 50 lei pentru fiecare client nou cu vârsta între 8 și 18 ani, adus la OTP Bank și poți primi în total până la 600 lei! Fiecare persoană recomandată de tine primește și ea 50 lei!

 Pentru a vă bucura amândoi de beneficiu, persoana recomandată trebuie să:

  • Devină client și să achiziționeze Contul Junior Start sau Junior Plus împreună cu cardul de debit Visa Junior Plus (RON), prin semnarea contractelor aferente, utilizând codul tău de recomandare, în perioada 01.02.2024 – 29.03.2024
  • Încaseze în contul curent deschis minimum 50 Lei în oricare din lunile calendaristice din intervalul cuprins de la momentul deschiderii contului și pâna la finalul celei de-a doua luni calendaristice următoare.

Pentru că ești client OTP Bank, codul de recomandare ți-a fost trimis prin SMS sau prin e-mail, pe datele de contact înregistrate în sistem. Dacă nu l-ai primit, poți afla codul alocat mergând în sucursala cea mai apropiată de tine. Lista sucursalelor se găsește aici.

Cum se deschid produsele din campanie? 

În orice sucursală, acolo unde persoana recomandată va prezenta codul tău unic.

În cazul tinerilor cu vârsta mai mică de 14 ani, reprezentantul legal se prezintă în sucursală și semnează documentația contractuală pusă la dispoziție de Bancă.

În cazul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 si 18 ani, reprezentantul legal se prezintă în sucursală și asistă titularul la semnarea documentației puse la dispoziție de Bancă.
 

Când primești beneficiul?


Beneficiul se plătește in ultima zi lucrătoare bancară din luna în curs pentru recomandările eligibile aferente lunii calendaristice anterioare (ex. În luna martie, cel mai târziu 31.03.2024 pentru recomandările aferente lunii februarie 2024)

Pentru informații complete referitoare la dreptul de participare și modul de desfășurare a campaniei, consultă Regulamentul Campaniei ”De la mic la mare, împreună cu OTP Bank 2024”