x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank România participă la StartUp Path cu o ofertă croită dupa nevoile antreprenorilor

 

Ești antreprenor aflat la început de drum? Ai o afacere pe care vrei să o crești? OTP Bank România te așteptă între 10-11 septembrie la evenimentul de business StartUp Path 2018 cu o ofertă croită după nevoile tale. Pachetul Start Up Hero, dezvoltat pentru a susține afacerile încă de la primii pași, le oferă antreprenorilor beneficii multiple în activitatea tranzacţională, cu costuri zero în primele 12 luni de contractare.

 

Startup Path, organizat de revista Business Review, este cel mai așteptat eveniment de antreprenoriat al toamnei, la care iau parte speakeri și antreprenori locali şi internaţionali. Discuțiile vor aborda teme precum leadership şi comunitate, finanţare și obţinere de capital, dar și multe altele. Evenimentul, desfășurat la Impact Hub, reprezintă și o excelentă ocazie de networking, iar antreprenorii vor avea posibilitatea să participe la întâlniri one-on-one cu experți din diverse domenii.

 

Astfel, dacă vei alege acest pachet, vei beneficia, timp de 12 luni, de zero comision de emitere și administrare a cardului de debit și zero comision lunar de administrare pentru toate conturile curente, indiferent de valută. În plus, în această perioadă nu va trebui să achiți comisioane pentru ordinele de plată intrabancare și interbancare în lei, prin Internet Banking, indiferent de valoarepentru depunerile de numerar (lei/valută) sau pentru încasările intrabancare și interbancare prin virament.

 

Știm că timpul tău este valoros, deci îți oferim și acces gratuit la serviciul Internet Banking, SmartBank, Contact Center și la serviciul Notificări PUSH, astfel încât să poți efectua rapid toate tranzacțiile necesare.

 

Pachetul Start Up Hero de la OTP Bank reprezintă pariul nostru pe antreprenori. Credem în eforturile și dedicarea lor și vrem să le fim alături încă de la început. Într-un mediu competitiv, în care fiecare element contează, le punem la dispoziție un serviciu care să le ușureze activitatea și să îi scape de comisioane și alte cheltuieli într-o perioadă critică. lucru se reflectă în produsele noastre. Start-up-urile de astăzi sunt viitoarele mari afaceri de mâine, iar o investiție în ele înseamnă, în fapt, o investiție într-o economie sănătoasă”, declară Roxana Hidan, Director Direcția IMM, OTP Bank România.

 

 

Te așteptăm la StartUp Path și cu alte beneficii extinse, precum creditele rapide pentru finanțarea capitalului de lucru și pentru achiziționare de echipamente. Cele două produse de finantare nu necesită garanții imobiliare, sunt aprobate în maximum 24 de ore și pot fi contractate inclusiv online de pe platforma de Internet Banking, prin doar cativa pasi simpli. Astfel, iti oferim rapid banii de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale. Mai mute informații poți găsi în secțiunea IMM-uri.

 

Mai multe detalii despre ofertă și accesarea Pachetului Start Up Hero găsești aici și la standul OTP Bank România din cadrul StartUp Path.