x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank România lansează Pachetul Start Up Hero, cu zero comisioane în primul an pentru antreprenorii la început de drum

 

Bucureşti, 30 iulie 2018OTP Bank România lansează Pachetul Start Up Hero, un nou produs ce vine în sprijinul antreprenorilor aflați la început de drum, oferindu-le beneficii multiple în activitatea tranzacţională. Clienții persoane juridice care optează pentru acest pachet de produse şi servicii beneficiază de costuri zero în primele 12 luni.

 

Pentru a beneficia de Pachetul Start Up Hero, antreprenorii trebuie să aibă mai puţin de 12 luni de activitate, un cont deschis la OTP Bank România de maximum 2 luni şi să nu deţină un alt pachet de produse şi servicii.

 

Astfel, antreprenorii care aleg pachetul Start Up Hero se vor bucura, timp de un an, de zero comision de emitere și administrare a cardului de debit și zero comision lunar de administrare pentru toate conturile curente, indiferent de valută. În plus, în această perioadă nu se vor percepe comisioane pentru ordinele de plată intrabancare si interbancare în lei, prin Internet Banking, indiferent de valoare (cu excepția comisioanelor BNR/Transfond), pentru depunerile de numerar (lei/valută), pentru încasările intrabancare și interbancare prin virament, în conturile curente, și pentru plăți și remitere la încasarea cecurilor barate și a biletelor la ordin.

 

Totodată, antreprenorii vor avea acces, gratuit, la serviciul Internet Banking, SmartBank, Contact Center și la serviciul Notificări PUSH, care sunt gratuite pentru un utilizator. În plus, vor beneficia în cadrul pachetului de crearea magazinului online pe platforma Soldigo, care le poate oferi gratuitate la plata abonamentului aferent facilităţii Soldigo.

 

„OTP Bank România susţine antreprenorii la început de drum. Am lansat pachetul Start Up Hero, deoarece credem în puterile lor și vrem să le fim parteneri, încă de la primii pași. Astfel, le propunem un produs care să îi salveze de cheltuieli și să le permită să crească nestingheriți. Susținerea și consolidarea mediului de afaceri autohton reprezintă prioritățile OTP Bank, iar acest lucru se reflectă în produsele noastre. Start-up-urile de astăzi sunt viitoarele mari afaceri de mâine, iar o investiție în ele înseamnă, în fapt, o investiție într-o economie sănătoasă”, declară Roxana Hidan, Director Direcția IMM, OTP Bank România.

 

Valoarea abonamentului lunar Start Up Hero este 0 lei pentru primele 12 luni de la contractarea serviciilor. La aniversarea anuală, se va efectua automat transferul la pachetul de produse și servicii Smart Business cu opțiunea Eficient, astfel încât antreprenorii să beneficieze, la costuri reduse, de instrumentele de care au nevoie în activitatea tranzacţională.

 

Mai multe detalii despre produs puteţi consulta aici.

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

 

OTP Bank este a 9-a cea mai sigură bancă din Europa Centrală și de Est în 2017, conform Global Finance. OTP Group oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienți în 9 țări, printr-o rețea de aproximativ 1.400 de unități, rețea de ATM-uri și servicii electronice avansate. OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare în Ungaria și un jucător foarte important pe piața financiară din Europa Centrală și de Est.

 

 

Pentru informaţii suplimentare:

 

Mihaela Duică

PR Manager

OTP Bank Romania, www.otpbank.ro

Phone: 0755000009

E-mail: mihaela.duica@otpbank.ro