x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank România dă credit visurilor tale la Târgul Național Imobiliar

 

OTP Bank România participă la Târgul Național Imobiliar în perioada 28-30 septembrie, la Palatul Parlamentului şi vine cu o soluție avantajoasă către persoanele dornice să găsească un loc pe care să-l numească „acasă”. Cu creditul ipotecar în lei de la OTP Bank, clienții persoane fizice pot accesa într-un mod facil, sume de până la 200.000 EUR (echivalent în lei), cu un avans de minimum 15% și dobândă variabilă de la 5,05%.

 

Pentru creditul ipotecar în lei, clienții au posibilitatea să își controleze dobânda aplicabilă creditului. Cu cât accesează mai multe produse și servicii de la OTP Bank, cu atât rata de dobândă va scădea. Astfel, dacă aceștia își încasează salariul în contul curent deschis la OTP Bank, plătesc lunar prin POS folosind cardul de debit OTP Bank, încheie asigurarea de locuință la Groupama sau achiziționează un pachet de produse și servicii. primesc un discount de dobândă pentru fiecare din aceste optiuni selectate.

 

Împrumutul se acordă pe o perioadă maximă de până la 30 ani și este destinat achiziționării de imobile intabulate. Drept garanții sunt percepute ipoteca de rang I asupra locuinței, asigurarea necesara imobilului și ipoteca mobiliară asupra conturilor curente.

 

Valoarea împrumutului acordat este cuprinsă între 1.000 și 200.000 EUR (echivalentul în lei). În plus, pentru a putea accesa locuința dorită, beneficiarul poate avea până la 3 codebitori.

 

Pentru creditul ipotecar în lei sunt eligibile persoanele fizice și PFA între 26 și 65 de ani, cetățeni români sau străini rezidenți în România, cu o vechime în muncă de cel puțin 3 luni, respectiv 12 luni de activitate în calitate de PFA.

 

„Creditele ipotecare de la OTP Bank Romȃnia reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni de pe piaţă pentru clienții care doresc să își achiziționeze o locuință sau să îşi refinanţeze creditele. Costuri de creditare reduse și comisioanele 0 de administrare și analiză oferă clienților noștri condiții atractive pe termen lung, având în acelaşi timp un timp de aprobare eficient. Casa visurilor este cea mai importantă achiziție pe care o facem într-o viață, de unde atenția și grija noastră față de clienții care înțeleg responsabilitatea uriașă pe care ne-o asumăm și noi alături de ei,” declară Mircea Gologan, Director Direcţia Managementul Produselor Persoane Fizice în cadrul OTP Bank România.

 

Mai multe detalii despre ofertă și acesarea creditului ipotecar în lei găsiți aici și la standul OTP Bank România, numărul 64, din cadrul Târgului Național Imobiliar.