x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank România, „Banca Anului” și „Cel mai bun credit ipotecar” în cadrul Galei ARBC 2019

Bucureşti, 26 martie 2019 – OTP Bank România a fost desemnată „Banca Anului” și a obținut premiul pentru „Cel mai bun credit ipotecar” în cadrul Galei Asociației Române a Brokerilor de Credite (ARBC), ediția a IV-a, 2019.

 

Colaborarea îndelungată cu firmele de brokeraj de credite, strategia pe termen lung implementată precum şi volumul vânzărilor de produse şi servicii adresate clienţilor din segmentul persoane fizice  au creat premisele pentru accesarea acestor premii. Anul trecut, vânzările de credite ipotecare prin intermediul brokerilor de credite, pentru  clienții persoane fizice au crescut cu peste 200%.

 

„Suntem încântați să vedem că eforturile noastre susținute dau roade și sunt apreciate de partenerii noştri, brokerii de credite din România. În ultimii ani ne-am concentrat pe construirea unor relații de afaceri stabile pe termen lung atât cu clienții, cât și cu partenerii noștri. Mulțumim, ARBC, pentru premiile acordate și buna colaborare pe care o avem cu membrii Asociaţiei”, a declarat Oana Lucia Ilie, Distribution Sales Channels & Branch Network Director, OTP Bank România.

 

„Relaţia bănci-brokeri înseamnă, în primul rând, încredere şi suntem încântaţi să marcăm în fiecare an momentul în care brokerii premiază partenerii bancari cu cele mai remarcabile rezultate şi eforturi. OTP Bank România are o strategie articulată în construirea şi maturizarea parteneriatelor cu brokerii de credite, iar acest lucru a fost apreciat şi votat majoritar de membrii noştri atât la “Cel mai bun produs ipotecar”, cât şi la marele premiu pentru “Banca Anului”. Mulţumim şi felicitări echipei OTP Bank  România care ne este alături zi de zi în eforturile noastre de a asigura calitate, promptitudine şi predictibilitate clienţilor noştri”, a declarat Anca Bidian- Preşedinte ARBC.

 

Gala ARBC este un eveniment ce recunoaște eforturile și realizările industriei bancare în parteneriat cu industria de brokeraj pentru creșterea intermedierii și a incluziunii financiare. La ediția a IV-a, care a avut loc pe 20 martie, cei 400 de membri specialiști ARBC au votat pentru cele 7 categorii premiate  pentru inovațiile, produsele și strategiile care au contribuit la evoluția pieței din România. 

 

OTP Bank a participat pentru a doua oară la Gala ARBC, anul trecut find nominalizată la 2 categorii, „Cea mai bună rețea”, respectiv „Cea mai spectaculoasă revenire”, câștigând premiul pentru cea din urmă.

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, din septembrie 2018.

 

OTP Group aniversează anul acesta 70 de ani de activitate, în timp ce subsidiara din România marchează 15 ani de prezență de piața locală. Până astăzi, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic peste 18,5 milioane de clienți din 9 țări.