Sărbătorim ziua fiecarui client! Da, da, chiar și a ta.

Câștigătorii campaniei Ziua Internațională a Experienței Clienților 

1.      Burnar Ciprian Ionut
2.      Alexandru Viorica Elena
3.      Cristea Sergiu
4.      Toth Raluca
5.      Szabo Eniko

Îți promitem că fiecare zi a anului reprezintă pentru noi o zi în care experiența clienților este o prioritate!

Sărbătorim alături de tine Ziua Internațională a Experienței Clienților.

Înscrie-te în campania “Ziua Clienților" și poți câștiga unul din cele 5 vouchere eMag a câte 5000 de lei. Tot ce trebuie să faci este să fii client OTP Bank activ și să completezi formularul de mai jos, în perioada 3 octombrie ora 10:00 - 5 octombrie ora 23:59. Nu uita să citești regulamentul campaniei, aflat aici.

 

 

Ce este ziua internațională a experienței clienților?


Ziua Internațională a Experienței Clienților, CX Day sau Ziua Fiecărui Client, cum ne place să îi spunem, este prilejul perfect prin care noi marcăm ce considerăm important în relația cu tine. Este despre interacțiunile personalizate și, sperăm noi, pozitive cu colegii noștri, despre conectarea ta la produsele și serviciile OTP Bank concepute să ți se potrivească și despre dorința noastră de a-ți fi pe plac.

Mecanismul campaniei


De Ziua Internațională a Experienței Clienților ai un motiv în plus să fii zen la OTP Bank, pentru că poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele la 5 vouchere eMag a câte 5000 de lei fiecare.

Ce trebuie să faci pentru a avea șanse de câștig?

  • Dacă vrei să iei parte la campanie, te rugăm doar să te înscrii cu nume, prenume și număr de telefon în formular de mai jos.

  • Campania are loc între 3 și 5 octombrie, iar pe 16 octombrie anunțăm marii câștigători.

  • Sunt eligibili pentru înscriere doar clienții OTP Bank activi la data de 3 octombrie, precum și la data extragerii câștigatorilor, 12 - 13 octombrie. Clientul activ este clientul care are cel puțin un cont curent și a efectuat cel puțin o tranzacție in ultimele 6 luni.