Pachetul de economisire OTP Sincron

close

Află mai multe informații despre resetarea parolei în noul OTPdirekt. Descarcă ghidul sau vezi tutorialul

Pachetul de economisire OTP Sincron

Banii se cheltuiesc ușor, însă cu pachetul de economisire OTP Sincron, te vei convinge că este ușor să îi și strângi. Economisește cu ajutorul depozitelor la termen cu dobândă specială și câștigă din fondurile de investiții administrate de OTP Asset Management România. Crește-ți veniturile pe termen lung și bucură-te de flexibilitate și acces facil la un portofoliu divers de active.

Te bucuri de rate de dobândă promoțională fixă pe toată perioada constituirii depozitelor

Ai 0 comisioane de retragere pentru sumele din depozitele constituite, la data scadenței acestora

Ai ZERO comisioane la achiziția unităților din fondurile de investiții administrate de OTP Asset Management Romania

Ce este OTP Sincron?

Pachetul de economisire și investire OTP Sincron este un produs bancar complex care îți aduce beneficii și satisfacții mai mari decât un depozit clasic.

Pachetul are în componență două produse:

 • Unul sau mai multe fonduri de investiții deschise și administrate de OTP Asset Management România (OTP AvantisRO, OTP Obligaţiuni, OTP ComodisRO, OTP EuroBond, OTP Dollar Bond, OTP Premium Return, OTP Global Mix și OTP EURO Premium Return);

 • Unul sau mai multe depozite la termen cu dobândă specială, mai mare decât cea de la depozitele standard.

Ce este un fond de investiții?

Fondul de investiții este rezultatul asocierii mai multor investitori care decid să își pună banii la comun pentru a achiziționa un set de instrumente financiare. Fiecare investitor deține o parte din portofoliul de instrumente și este liber să o vândă oricând dorește.

Fii și tu investitor într-unul sau mai multe fonduri distribuite de OTP Bank România! La achiziționarea unei unități de fond, poți constitui depozite cu dobândă promoțională în LEI, EURO sau USD, în funcție de valuta fondului în care investești.

Experții noștri te vor ajuta să îți diversifici investiția și să obții venituri sigure din depozitele la termen asociate investiției.

Accesează acest document pentru a vedea dobânzile promoționale OTP Sincron.

Ce avantaje ai dacă alegi OTP Sincron

Constituie un depozit la termen cu dobândă promoțională în LEI, EURO sau USD chiar în ziua achiziționării de unități de fond! Iată care sunt avantajele tale:

 • Te bucuri de rate de dobândă promoțională fixă pe toată perioada constituirii depozitelor. Astfel, știi de la început care va fi suma acumulată la lichidarea acestora.

 • Ai ZERO comisioane de retragere pentru sumele din depozitele constituite, la data scadenței acestora, conform prevederilor din contract.

 • Ai ZERO comisioane la achiziția unităților din fondurile de investiții administrate de OTP Asset Management Romania.

 • Ai ZERO comisioane de răscumpărare pentru toate fondurile de investiții deschise și administrate de OTP Asset Management România.

 • Ai flexibilitate maximă și acces facil la un portofoliu diversificat de active, iar colegii noștri din unitățile OTP Bank sunt pregătiți să te ajute să faci alegerile potrivite.

 • Sumele constituite în aceste depozite sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar în limitele și în conformitate cu legislația în vigoare.

Ce mai trebuie să știi înainte de a alege OTP Sincron

 • Poți constitui depozite promoționale doar în ziua achiziției uneia sau mai multor unități de fond în LEI, EURO sau USD, în funcție de valuta fondului respectiv.

 • Poți alege ca perioadă de constituire a depozitului sau depozitelor tale: 6, 9, 12, 18 sau 24 de luni.

 • Suma minimă de care ai nevoie ca să constitui un depozit promoțional este 100 LEI / EURO / USD.

 • Valoarea minimă a investiției într-o unitate de fond este de 1000 LEI sau echivalentul în EURO / USD, la cursul BNR din ziua achiziției unității / constituirii depozitului.

 • Dacă alegi lichidarea depozitului înainte de data scadenței, suma depozitului va fi bonificată cu rata de dobândă aferentă contului curent.

 • Valoarea maximă a depozitelor în LEI / EURO / USD cu rata anuală de dobândă promoțională nu poate depăși, la data constituirii depozitelor, valoarea netă a investiției efectuate în ziua respectivă în fondurile asociate depozitelor.

Cum accesezi pachetul de economisire OTP Sincron

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și te încântă ideea de a economisi și câștiga din dobânzile promoționale pe termen lung, te așteptăm pe la noi. Vino în orice sucursală OTP Bank România cu actul de identitate în original și întreabă de pachetul de economisire OTP Sincron.

Colegii noștri îți stau la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie și te vor ajuta să iei cele mai bune decizii.

Nu uita: ca să beneficiezi de dobânzile promoționale la depozitul în LEI, EURO sau USD, trebuie să investești în ziua constituirii acestuia cel puțin 1.000 LEI sau echivalent în unitățile de fond din cadrul fondurilor disponibile în cadrul pachetului OTP Sincron. Păstrează unitățile achiziționate pe toată perioada depozitului promoțional ca să te bucuri de dobânzile promoționale.

În sucursală

Vino în sucursală
cu actul de identitate în original.

Caută sucursala

Contactează-ne

Solicită un apel telefonic,
iar noi te vom suna în cel mai scurt timp.

Solicită apel

Produse similare recomandate

@

Depozit ONLINE

Fii mereu conectat cu banii tăi, oriunde te afli.

Vreau detalii

Depozit standard

Un plan de siguranță pentru viitorul familiei tale.

Vreau detalii

Depozit cu dobândă progresivă

Economisești și îți rotunjești veniturile în același timp.

Vreau detalii

Întrebări frecvente

Da, banii depuși într-un cont de economii pot fi utilizaţi oricând. Vei primi în continuare dobânda calculată pentru suma existentă în contul tău de economii.

Dobânda este calculată în funcţie de suma existentă zilnic în cont, fiind virată în contul de economii la începutul lunii următoare. Rata dobânzii este variabilă şi diferă în funcţie de tranșele cumulative.

Pentru a deschide un cont de depozit la OTP Bank ai nevoie de minimum 100 LEI, 100 EUR, 100 USD, 100 GBP sau 25.000 HUF. Pentru a afla nivelul dobânzii practicate în funcţie de suma depusă şi perioada de maturitate accesează acest link.

Dobânda pentru depozite este fixă şi se aplică la suma aflată în contul de depozit pe perioada selectată.

Poţi retrage lunar dobânda doar dacă optezi pentru următoarele variante:

 • Depozit în LEI, EUR, USD, HUF, GBP cu scadenţa la o lună;
 • Depozit în LEI, EUR pe 3 și 6 luni cu dobândă fixă şi plata lunară a dobânzii.