Fonduri de investiții administrate de OTP Asset Management România

close

Ne dorim să îți oferim o experiență de calitate în utilizarea serviciilor noastre, de aceea am programat o actualizare a sistemului informatic. 
Astfel, în noaptea dintre 9 și 10 mai, între orele 23:30 – 00:30, vom întrerupe sistemul de carduri, ATM-uri și POS-uri al OTP Bank. Află mai multe.

Fonduri de investiții administrate de OTP Asset Management România

Descoperă oferta de fonduri de investiții administrate de OTP Asset Management Romania SAI SA și contactează-ne pentru a-ți oferi mai multe informații, astfel încât să poți lua cele mai bune decizii, în funcție de planurile tale de viitor.

Accesibilitate și flexibilitate 

Diversificare și echilibru 

Profesionalismul administratorilor 

Despre OTP Asset Management România

Societatea OTP Asset Management România SAI SA este administrată în sistem dualist, având cod unic de înregistrare: 22264941, fiind înregistrată la Registrul Comerțului nr. J40/15502/15.08.2007.

Capital social subscris și vărsat 5.795.323 RON.

OTP Asset Management România SAI SA este înregistrată în Registrul CNVM cu nr. PJR05SAIR/400023 și este autorizată de ASF prin Autorizația nr. 136/17.05.2018, să desfășoare activități de administrare a Organismelor de Plasament Colectiv.

OTP Asset Management România SAI SA este parte a celui mai mare grup financiar din Estul Europei, ce oferă servicii de investiții în diferite țări din regiune.

Oferta de produse

OTP Bank România îți pune la dispoziție 14 fonduri deschise de investiții administrate de OTP Asset Management România. Click pe fiecare fond pentru mai multe detalii.

 • OTP AvantisRO clasa L - fond denominat în Lei, care investește preponderent în acţiuni;

 • OTP AvantisRO clasa E - fond denominat în Euro, care investește preponderent în acţiuni;

 • OTP Obligațiuni - fond denominat în Lei, care investește preponderent în instrumente cu venit fix;

 • OTP ComodisRO - fond denominat în Lei, care investește preponderent în instrumente ale pieţei monetare;

 • OTP Euro Bond - investiţii preponderent în instrumente cu venit fix denominate în Euro;

 • OTP Dollar Bond - investiţii preponderent în instrumente cu venit fix denominate în USD;

 • OTP Premium Return clasa L - fond denominat în Lei cu o politică de investiții flexibilă și strategii inovatoare de Absolute-Return;

 • OTP Premium Return clasa E  - fond denominat în Euro cu o politică de investiții flexibilă și strategii inovatoare de Absolute-Return

 • OTP Dinamic clasa L - fond denominat în Lei cu o politică de investiții flexibilă și multiple strategii de Absolute-Return;

 • OTP Dinamic clasa E - fond denominat în Euro cu o politică de investiții flexibilă și multiple strategii de Absolute-Return;

 • OTP Global Mix clasa L - fond denominat în Lei cu o politică de investiții diversificată, având investiții în acțiuni românești sau străine, obligațiuni și alte instrumente cu activ suport indici bursieri;

 • OTP Global Mix clasa E - fond denominat în Euro cu o politică de investiții diversificată, având investiții în acțiuni românești sau străine, obligațiuni și alte instrumente cu activ suport indici bursieri;

 • OTP Real Estate & Construction clasa L – fond denominat în Lei, care investește în sectorul construcțiilor și al dezvoltărilor imobiliare;.

 • OTP Real Estate & Construction clasa E - fond denominat în Euro, care investește în sectorul construcțiilor și al dezvoltărilor imobiliare.

Ce avantaje îți oferă fondurile de investiții?

OTP Asset Management Romania administrează o gamă variată de fonduri de investiții selectate pentru a satisface nevoile fiecărui client. Iată care sunt avantajele fondurilor de investiții:

 • Accesibilitate și flexibilitate. Singurul instrument pe care îl folosești este unitatea de fond. Valoarea ei este dată de instrumentele financiare variate și plasamente diversificate.

 • Diversificare și echilibru. Portofoliile de active ale fondurilor de investiții au în vedere plasamente diversificate pentru a reduce fluctuațiile. De regulă, fondurile deschise investesc în mai multe tipuri de instrumente financiare, diversificarea portofoliului ajutând la diminuarea riscului. Chiar dacă anumite instrumente au evoluții negative, celelalte categorii de active pot compensa rezultatele slabe ale acestora.

 • Profesionalismul administratorilor. Fondurile deschise de investiții sunt administrate de profesioniști cu experiență și cunoștințe vaste în domeniul piețelor de capital și financiare. Pentru că veniturile din administrare depind direct de performanțele fondului, societatea de administrare va depune toate eforturile necesare pentru a asigura gestionarea eficientă a investițiilor tale.

 • Lichiditate. Fondurile deschise de investiții oferă mai multă lichiditate decât alte instrumente financiare. Poți oricând subscrie sau răscumpăra unitățile de fond, pentru ce perioadă de timp dorești.

Cum poți începe să investești?

Vino în oricare dintre sucursalele OTP Bank din orașul tău pentru mai multe detalii din partea reprezentanților noștri. În deplină siguranță și confidențialitate, îți suntem alături astfel încât tu să iei cele mai bune decizii. Doar împreună putem constitui un plan de economisire-investire care să se potrivească nevoilor tale.

Cere detalii

Solicită Call Back,
și te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing și profilare în acest scop de către Bancă
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing și profilare în acest scop de către terți parteneri ai Băncii

Vino la noi

Vino în sucursală
cu actul de identitate în original.

Caută sucursala

Produse similare recomandate

Fonduri de investiții administrate de NN Investment Partners

Investiții administrate la nivel global de profesioniștii NN.

Vreau detalii

Fonduri de investiții administrate de Franklin Templeton Investments

Investiții internaționale administrate eficient de peste 60 de ani.

Vreau detalii

Fonduri de investiții administrate de Eurobank FMC-LUX

Diversificare suplimentară prin multiple strategii de investiții.

Vreau detalii

Cadrul de reglementare pentru produsele de investiții

Vrei să afli mai multe detalii despre cadrul de reglementare al produselor și serviciilor de investiții oferite de OTP Bank România?
Te rugăm să accesezi pagina MiFID II.