Fonduri de investiții administrate de Goldman Sachs Asset Management

Profită de o gamă variată de soluții și servicii de investiții administrate cu succes de profesioniștii Goldman Sachs Asset Management pe piețele regionale și globale.

Accesibilitate și flexibilitate

Diversificare și echilibru

Profesionalismul administratorilor

Despre Goldman Sachs Asset Management

Goldman Sachs este administrator de active financiare și face parte din grupul  Goldman Sachs Group, Inc. Societatea oferă clienților din întreaga lume un parteneriat dedicat și se concentrează pe performanță pe termen lung, având sub supraveghere active de peste 2 trilioane USD în întreaga lume. 
Goldman Sachs iți pune la dispoziție o gamă variată de soluții și servicii de investiții, acoperind diverse clase de active.

Impulsionați de pasiunea pentru performanșă a clienților, Goldman Sachs caută să construiască relații pe termen lung bazate pe încredere, rezultate durabile și succes comun dezvoltat în timp.
 

Oferta de produse

Fondurile de investiții administrate de Goldman Sachs Asset Management, distribuite de OTP Bank România, îți oferă acces atât pe piețele dezvoltate, cât și pe cele emergente, regionale și globale, reprezentând o alternativă la investițiile clasice în LEI, EUR și USD.

Goldman Sachs Eurozone Equity Income, ISIN: LU0127786860
Goldman Sachs Global Climate & Environment Equity, ISIN: LU0121174006
Goldman Sachs Emerging Markets Enhanced Index Sustainable Equity , ISIN: LU0113302664
Goldman Sachs Asia Equity Income, ISIN: LU0113303043
Goldman Sachs US Enhanced Equity, ISIN: LU0113305253
Goldman Sachs Global Sustainable Equity, ISIN: LU0121204431
Goldman Sachs Emerging Markets Equity Income, ISIN: LU0300634226
Goldman Sachs Romania Equity, ISIN: LU0345402092
Goldman Sachs Romania RON Bond, ISIN: LU0345402175
Goldman Sachs Euro Bond, ISIN: LU0546918151
Goldman Sachs Emerging Europe Equity – SUSPENDAT, ISIN: LU0113311731
Goldman Sachs Global Equity Impact Opportunities, ISIN: LU0250170304
Goldman Sachs Global Equity Income, ISIN: LU0146259923
Goldman Sachs Greater China Equity, ISIN: LU0121204944
Goldman Sachs US Equity Income, ISIN: LU0214495557
Goldman Sachs Global Flexible Multi-Asset - RON, ISIN: LU1243899686
Goldman Sachs Global Flexible Multi-Asset - EUR, ISIN: LU0809674384
Goldman Sachs USD Green Bond, ISIN LU2578936770

Mai multe detalii găsiți pe pagina administratorului Goldman Sachs Asset Management, căutând după numele sau codul ISIN al fondului.
 

Ce avantaje îți oferă fondurile de investiții?

Goldman Sachs Asset Management administrează o gamă variată de fonduri de investiții selectate pentru a satisface nevoile fiecărui client. Iată care sunt avantajele fondurilor de investiții:

  • Accesibilitate și flexibilitate. Singurul instrument pe care îl folosești este unitatea de fond. Valoarea ei este dată de produsele financiare variate și plasamente diversificate. Astfel, ai acces pe piața de capital și financiară cu un minim efort de analiză.

  • Diversificare și echilibru. Portofoliile de active ale fondurilor de investiții au în vedere plasamente diversificate pentru a reduce fluctuațiile. De regulă, fondurile deschise investesc în mai multe tipuri de instrumente financiare, diversificarea portofoliului ajutând la diminuarea riscului. Chiar dacă anumite instrumente au evoluții negative, celelalte categorii de active pot compensa rezultatele slabe ale acestora.

  • Profesionalismul administratorilor. Fondurile deschise de investiții sunt administrate de profesioniști cu experiență și cunoștințe vaste în domeniul piețelor de capital și financiare. Pentru că veniturile din administrare depind direct de performanțele fondului, societatea de administrare va depune toate eforturile necesare pentru a asigura gestionarea eficientă a investițiilor tale.

  • Lichiditate. Fondurile deschise de investiții oferă mai multă lichiditate decât alte instrumente financiare. Poți oricând subscrie sau răscumpăra unitățile de fond, pentru ce perioadă de timp dorești.

Cum poți începe să investești?

Vino în oricare dintre sucursalele OTP Bank din orașul tău pentru mai multe detalii din partea reprezentanților noștri. În deplină siguranță și confidențialitate, îți suntem alături astfel încât tu să iei cele mai bune decizii în funcție de nevoile tale. Împreună vom constitui planul de economisire-investire potrivit pentru tine.

Vino la noi

Vino în sucursală
cu actul de identitate în original.

Caută sucursala

Cere detalii

Completează formularul,
iar noi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Vreau sa fiu sunat

Produse similare recomandate

Fonduri de investiții administrate de OTP Asset Management România

Descoperă oferta de fonduri administrate de OTP Asset Management România.

Vreau detalii

Fonduri de investiții administrate de Franklin Templeton Investments

Investiții internaționale administrate eficient de peste 60 de ani.

Vreau detalii

Cadrul de reglementare pentru produsele de investiții

Vrei să afli mai multe detalii despre cadrul de reglementare al produselor și serviciilor de investiții oferite de OTP Bank România?
Te rugăm să accesezi pagina MiFID II.