close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Fonduri de investiții administrate de Franklin Templeton Investments

În lumea interconectată de astăzi, investitorii inteligenți își orientează atenția către piețele globale. Dacă ești în căutarea unui administrator de fond cu experiență în investițiile internaționale, ai ajuns în locul potrivit.

Accesibilitate și flexibilitate

Diversificare și echilibru

Profesionalismul administratorilor

Despre Franklin Templeton

Povestea noastră
 

De la instituții mari la investitori individuali, fiecare dintre clienții noștri dorește același lucru. Să își atingă obiectivele financiare. Iar, timp de peste 70 de ani, i-am ajutat să facă acest lucru. Tot ceea ce facem la Franklin Templeton se concentrează pe obținerea unor rezultate mai bune pentru clienții noștri. De aceea milioane de clienți din peste 160 de țări ne-au încredințat investițiile acestora, devenind astfel unul dintre cei mai mari manageri de active din lume, cu peste 1,4 trilioane USD în administrare.*

* Începând cu data de 30.06.2020. Activele care fac obiectul administrării sunt active ale companiei Franklin Templeton, Legg Mason și ale grupurilor subsidiare de administrare a investițiilor. Franklin Templeton a absorbit în urma fuziunii compania Legg Mason în data de 31.07.2020.
 

Având peste 1300 de profesioniști în domeniul investițiilor, clasa noastră de neegalat de manageri specialiști le oferă clienților o expertiză profundă privind clasele de active, stilurile de investiții și regiuni. Fiecare manager urmează un proces de investiții bine definit, apărut ca urmare a disciplinei, rigorii și experienței acumulate pe parcursul a zeci de ani de navigare cu succes a piețelor globale - și bazat pe protocoale solide de gestionare a riscurilor la nivel de portofoliu și întreprindere. Îmbunătățim continuu aceste procese, adăugând noi abordări dezvoltate în urma colaborării cu specialiștii noștri în domenii precum investițiile durabile și știința datelor.

În calitate de pionieri ai investițiilor globale, ne-am dat seama demult că oportunitatea poate să apară oriunde. În prezent, deținem birouri în 34 de țări. Combinăm puterea dimensiunii noastre globale cu expertiza de specialitate și perspectivele locale ale echipelor de investiții, situate în capitale financiare, în piețele emergente și în alte locații strategice din lume. 

Ne dedicăm inovării, având un obiectiv în minte: livrarea beneficiilor semnificative clienților noștri. De la încorporarea inteligenței artificiale în procesul nostru de luare a deciziilor în domeniul cercetării și al dezvoltării la crearea unui centru de incubare financiar și tehnologic în campusul nostru principal, inovarea a devenit piatra de temelie a afacerii și a culturii noastre. Iar acest lucru ne permite să valorificăm rapid puterea tehnologiilor noi și a altor inovații pentru clienții noștri.

Într-un domeniu atât de complex precum investițiile, nicio persoană nu deține toate răspunsurile. Considerăm că relațiile pe care le avem cu ceilalți reprezintă o sursă de perspective esențiale. Așadar, construim relații de valoare între clienții noștri, administratorii noștri de portofolii, lideri de afaceri și experți economiști. De asemenea, ne-am luat angajamentul de a fi buni cetățeni corporativi. Acest lucru înseamnă sprijinirea unui mediu de investiții mai incluziv, încurajându-ne angajații să se implice în activități de voluntariat în comunitățile acestora, contribuind la crearea unui viitor mai bun prin acțiuni caritabile. 

Oferta de produse

Fondurile de investiții administrate de Franklin Templeton Investment, distribuite de OTP Bank România, îți oferă acces la oportunitățile oferite de cele mai atractive domenii de specialitate din întreaga lume, printr-o diversificare reală a stilurilor de investiții şi a claselor de active.

OTP Bank România distribuie doar fonduri de investiții Franklin Templeton clasa N.

Franklin Global Fundamental Strategies Fund - N (acc) EUR-H1, ISIN: LU0360500044
Franklin High Yield Fund - N (acc) USD, ISIN: LU0109402817
Franklin India Fund - N (acc) EUR, ISIN: LU0231205856
Franklin India Fund - N (acc) USD, ISIN: LU0231204966
Franklin Natural Resources Fund - N (acc) EUR, ISIN: LU0300742037
Franklin Technology Fund - N (acc) EUR, ISIN: LU0140363697
Franklin Technology Fund - N (acc) USD, ISIN: LU0122613655
Templeton Asian Growth Fund - N (acc) EUR, ISIN: LU0260870406
Templeton Asian Growth Fund - N (acc) USD, ISIN: LU0152928064
Templeton BRIC Fund - N (acc) EUR, ISIN: LU0229946891
Templeton BRIC Fund - N (acc) USD, ISIN: LU0229945810
Templeton China Fund - N (acc) USD, ISIN: LU0188151178
Templeton Global Bond Fund - N (acc) EUR, ISIN: LU0260870588
Templeton Global Bond Fund - N (acc) EUR-H1, ISIN: LU0294220107
Templeton Global Bond Fund - N (acc) USD, ISIN: LU0122614208
Templeton Global Total Return Fund - N (acc) EUR, ISIN: LU0260870745
Templeton Global Total Return Fund - N (acc) EUR-H1, ISIN: LU0294221253
Templeton Global Total Return Fund - N (acc) USD, ISIN: LU0170477797

Mai multe detalii găsesti pe pagina administratorului Franklin Templeton Investments, căutând după numele sau codul ISIN al fondului.

Ce avantaje îți oferă fondurile de investiții?

Franklin Templeton Investment administrează o gamă variată de fonduri de investiții selectate pentru a satisface nevoile fiecărui client. Iată care sunt avantajele fondurilor de investiții:

  • Accesibilitate și flexibilitate. Singurul instrument pe care îl folosești este unitatea de fond. Valoarea ei este dată de produsele financiare variate și plasamente diversificate. Astfel, ai acces pe piața de capital și financiară cu un minim efort de analiză.

  • Diversificare și echilibru. Portofoliile de active ale fondurilor de investiții au în vedere plasamente diversificate pentru a reduce fluctuațiile. De regulă, fondurile deschise investesc în mai multe tipuri de instrumente financiare, diversificarea portofoliului ajutând la diminuarea riscului. Chiar dacă anumite instrumente au evoluții negative, celelalte categorii de active pot compensa rezultatele slabe ale acestora.

  • Profesionalismul administratorilor. Fondurile deschise de investiții sunt administrate de profesioniști cu experiență și cunoștințe vaste în domeniul piețelor de capital și financiare. Pentru că veniturile din administrare depind direct de performanțele fondului, societatea de administrare va depune toate eforturile necesare pentru a asigura gestionarea eficientă a investițiilor tale.

  • Lichiditate. Fondurile deschise de investiții oferă mai multă lichiditate decât alte instrumente financiare. Poți oricând subscrie sau răscumpăra unitățile de fond, pentru ce perioadă de timp dorești.

Cum poți începe să investești?

Vino în oricare din sucursalele OTP Bank din orașul tău pentru mai multe detalii. În deplină siguranță și confidențialitate, îți suntem alături astfel încât tu să iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău. Împreună vom constitui un plan de economisire-investire care să se potrivească nevoilor tale.

Vino la noi

Vino în sucursală
cu actul de identitate în original.

Caută sucursala

Cere detalii

Completează formularul,
iar noi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Vreau sa fiu sunat

Produse similare recomandate

Fonduri de investiții administrate de OTP Asset Management România

Descoperă oferta de fonduri administrate de OTP Asset Management România.

Vreau detalii

Fonduri de investiții administrate de Goldman Sachs Asset Management

Investiții administrate la nivel global de profesioniștii Goldman Sachs Asset Management.

Vreau detalii

Cadrul de reglementare pentru produsele de investiții

Vrei să afli mai multe detalii despre cadrul de reglementare al produselor și serviciilor de investiții oferite de OTP Bank România?
Te rugăm să accesezi pagina MiFID II.