Fonduri de investiții administrate de Eurobank FMC-LUX

close

Ne dorim să îți oferim o experiență de calitate în utilizarea serviciilor noastre, de aceea am programat o actualizare a sistemului informatic. 
Astfel, în noaptea dintre 9 și 10 mai, între orele 23:30 – 00:30, vom întrerupe sistemul de carduri, ATM-uri și POS-uri al OTP Bank. Află mai multe.

Fonduri de investiții administrate de Eurobank FMC-LUX

Dacă ești în căutarea unor fonduri care îți oferă o diversificare suplimentară prin multiple stiluri și strategii de investiții, fondurile de investiții administrate de Eurobank Fund Management Luxembourg sunt alegerea potrivită.

Accesibilitate și flexibilitate

Diversificare și echilibru

Profesionalismul administratorilor

Despre Eurobank Fund Management Company

Subsidiară a Grupului Eurobank, societatea Eurobank Fund Management Company (Luxembourg) S.A. este specializată în administrarea fondurilor mutuale de investiții.

Managementul investițiilor este realizat de către compania Eurobank Asset Management Mutual Fund Management Company S.A., cu sediul în Atena, iar compania Eurobank Private Bank Luxembourg S.A. acționează ca Depozitar al activelor Fondurilor.

Principalul avantaj al fondurilor administrate de Eurobank Fund Management Company este că acestea sunt structurate sub formă de „fonduri umbrelă”. Astfel, fiecare fond este alcătuit, la rândul său, din mai multe sub-fonduri cu active și pasive separate.

Dacă alegi să investești în fondurile administrate de Eurobank Fund Management Luxembourg, beneficiezi de diversificare suplimentară, prin multiplele stiluri și strategii de investiții ale sub-fondurilor.

Oferta de produse

Începând cu luna decembrie 2018, OTP Bank România distribuie 11 fonduri deschise de investiții administrate de Eurobank FMC-LUX. Apasă pe fiecare tip de fond pentru mai multe detalii.

Documente fonduri

Prospectele fondurilor de investiții Eurobank FMC-LUX distribuite de OTP Bank România pot fi accesate prin apăsarea link-urilor de mai jos:

VUAN

Indicele VUAN (valoarea unitară a activului net) reprezintă prețul unei unități de fond, calculat de către Administratorul fondului de investiții și publicat zilnic, după ora 16:00, pentru ziua lucrătoare anterioară.

Conform legislației în vigoare la nivel național și european, operațiunile cu fonduri de investiții se efectuează la VUAN necunoscut la momentul lansării ordinului.

VUAN actual al fondurilor de investiții Eurobank FMC-LUX distribuite de OTP Bank România

Istoric VUAN zilnic

Ce avantaje îți oferă fondurile de investiții?

Eurobank FMC-LUX administrează o gamă variată de fonduri de investiții selectate pentru a satisface nevoile fiecărui client. Iată care sunt avantajele fondurilor de investiții:

  • Accesibilitate și flexibilitate. Singurul instrument pe care îl folosești este unitatea de fond. Valoarea ei este dată de produsele financiare variate și plasamente diversificate. Astfel, ai acces pe piața de capital și financiară cu un minim efort de analiză.

  • Diversificare și echilibru. Portofoliile de active ale fondurilor de investiții au în vedere plasamente diversificate pentru a reduce fluctuațiile. De regulă, fondurile deschise investesc în mai multe tipuri de instrumente financiare, diversificarea portofoliului ajutând la diminuarea riscului. Chiar dacă anumite instrumente au evoluții negative, celelalte categorii de active pot compensa rezultatele slabe ale acestora.

  • Profesionalismul administratorilor. Fondurile deschise de investiții sunt administrate de profesioniști cu experiență și cunoștințe vaste în domeniul piețelor de capital și financiare. Pentru că veniturile din administrare depind direct de performanțele fondului, societatea de administrare va depune toate eforturile necesare pentru a asigura gestionarea eficientă a investițiilor tale.

  • Lichiditate. Fondurile deschise de investiții oferă mai multă lichiditate decât alte instrumente financiare. Poți oricând subscrie sau răscumpăra unitățile de fond, pentru ce perioadă de timp dorești.

Cum poți începe să investești?

Vino în oricare dintre sucursalele OTP Bank din orașul tău pentru mai multe detalii. În deplină siguranță și confidențialitate, îți suntem alături astfel încât tu să iei cele mai bune decizii în funcție de planurile tale. Îți vom oferi informațiile necesare pentru a constitui un plan de economisire-investire care să se potrivească nevoilor tale.

Vino la noi

Vino în sucursală
cu actul de identitate în original.

Caută sucursala

Cere detalii

Solicită Call Back,
și te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Solicită Call Back

Produse similare recomandate

Fonduri de investiții administrate de OTP Asset Management România

Descoperă oferta de fonduri administrate de OTP Asset Management România.

Vreau detalii

Fonduri de investiții administrate de NN Investment Partners

Investiții administrate la nivel global de profesioniștii NN.

Vreau detalii

Fonduri de investiții administrate de Franklin Templeton Investments

Investiții internaționale administrate eficient de peste 60 de ani.

Vreau detalii

Cadrul de reglementare pentru produsele de investiții

Vrei să afli mai multe detalii despre cadrul de reglementare al produselor și serviciilor de investiții oferite de OTP Bank România?
Te rugăm să accesezi pagina MiFID II.