Pachetul LeZero - oferta Student

Pachetul LeZero - oferta Student

Ai ZERO griji când alegi pachetul care ți se potrivește.

Ce conține Pachetul LeZero - oferta Student?

Cont Curent în lei
În plus, poți deschide oricâte alte conturi îți dorești, în lei și valută;

Card de Debit în Lei
Poți alege între Mastercard Standard și Mastercard Flat;

OTPdirekt și Alerte SMS
Ai internet banking & mobile banking și te anunțăm când primești bani sau faci plăți.

Ce avantaje ai în Pachetul LeZero - oferta Student?

 • ZERO comision la conturile curente, adică nu plătești administrarea lor;

 • ZERO costuri la cardul de debit, adică nu plătești comisionul de emitere card și nici comisioanele de administrare;

 • ZERO costuri la retrageri numerar de la orice ATM din România, nelimitat;

 • ZERO costuri pentru 2 (două) retrageri numerar, pe lună, de la orice ATM din străinătate;

 • ZERO costuri de administrare cu aplicațiile incluse în OTPdirekt;

 • ZERO comision de procesare plăți în lei, intra și interbancare către orice bancă din România, nelimitat, prin intermediul OTPdirekt;

 • ZERO costuri cu alertele SMS, adică nu plătești nici administrarea serviciului și nici nu ai costuri cu SMS-urile primite.

 • Toate acestea atâta vreme cât ai Pachetul LeZero - oferta Student.

În plus, primești:

 • Dacă îți deschizi cont* la OTP Bank și achiziționezi pachetul LeZero - oferta Student în perioada 02.07.2020 – 31.12.2020 primești bonus lunar 10% cash back din suma tranzacțiilor efectuate cu cardul de debit Mastercard, maximum 50 lei net lunar, și până la 600 de lei pe an. Află mai multe informații despre campanie.

 • ZERO comision de analiză dosar de credit de nevoi personale;

 • 50% reducere la comision de analiză dosar credit cu ipotecă, în conformitate cu reglementările în vigoare aferente produselor de creditare;

 • O dobândă mai bună la creditul de nevoi personale/ipotecar dacă îți virezi venitul lunar în contul curent deschis la OTP Bank.

 • *nu deții și nu ai deținut niciodată cont curent la OTP Bank România la /până la data de începere a prezentei oferte promoționale. 

 • Dacă optezi să aplici pentru creditele din portofoliul OTP Bank.

Preț pachet LeZero adresat studenților

 • Prețul lunar al pachetului este 12 lei. Dacă încasezi 1.200 lei* în fiecare lună în orice cont deschis la OTP Bank și efectuezi cel puțin o plată pe lună cu cardul de debit deținut în cadrul pachetului sau prin serviciul OTPdirekt, atunci prețul este ZERO lei.

 • *Până la 31 iulie 2023, condiția de încasare lunară a cel puțin 1.200 Lei este suspendată.

  Oferta se adresează studenților care devin clienți OTP Bank în perioada 15 septembrie - 30 noiembrie 2020.

  Vino în sucursalele OTP Bank și beneficiază de consiliere de specialitate în alegerea unui pachet lejer pentru tine și pentru a afla locațiile partenere.
   

Ești interesat/interesată de pachetul de produse și servicii LeZero - oferta Student?

Prin telefon

Solicită Call back,
iar noi te vom suna în cel mai scurt timp.

Solicită Call back

În sucursală

Vino la cea mai apropiată sucursală OTP Bank și putem discuta despre opțiunile care ți se potrivesc.

Sucursale și ATM-uri

Alte produse recomandate

Credit de Nevoi Personale cu PREAPROBARE ONLINE

Aplici online și primești aprobarea în 10 minute.

Vreau detalii

Credit de Nevoi Personale

Pentru un echilibru în buget și mai mult confort acasă.

Vreau detalii

Credit ipotecar

Casa pe care ți-o dorești poate fi în sfârșit a ta.

Vreau detalii

Întrebări frecvente

Codul pentru transferurile în valută către un cont deschis la OTP Bank este OTPV RO BU XXX.

Descoperitul de cont oferă posibilitatea obţinerii unui credit pe cont (LEI, EUR) de până la 6 venituri nete lunare, rambursarea lunară reprezentând numai dobânda aferentă sumei utilizate.

Da, poți primi pensia în contul tău deschis la OTP Bank şi îți oferim o serie de avantaje pentru alte produse şi servicii bancare achiziţionate.

Dacă dorești primirea salariului în contul tău deschis la OTP Bank poți solicita acordarea facilităţii de descoperit de cont, prin care poţi primi până la 6 venituri nete lunare drept limită de credit. Totodată, poţi solicita emiterea unui card de debit gratuit Mastercard care îți oferă acces la sumele din contul tău. În plus, OTP Bank oferă avantaje şi la obţinerea creditelor cu ipoteca în EUR (reduceri de dobândă pe perioada transferului de venit).

Deschiderea, administrarea şi închiderea unui cont curent la OTP Bank este gratuită, iar pentru aceasta este necesar să te prezinți în orice sucursală cu un act de identitate valabil.

Fondurile din contul tău pot fi accesate şi de către împuterniciţii numiţi pe contul respectiv. Aceste împuterniciri sunt stabilite de către tine prin prezentarea la sucursală împreună cu persoana împuternicită.

Pentru a primi informaţii despre tranzacţiile efectuate în contul tău deschis la OTP Bank este necesar să soliciţi primirea extrasului de cont la adresa ta de domiciliu. Poţi face această solicitare în sucursală de luni până vineri, 09:00 – 17:00.

Nu există o suma minimă lunară de menţinut pe contul tău.

Da, poţi ataşa un card de debit Mastercard contului tău în lei sau EUR. Emiterea acestuia se face în mod gratuit şi poate fi utilizat atât în ţară, cât şi în străinătate.

Contul tău, indiferent de sucursala cu care ai colaborat iniţial şi indiferent de moneda în care a fost deschis, poate fi accesat în orice sucursală OTP Bank România.

Numărul Internaţional Bancar al Contului (International Bank Account Number) sau IBAN, este un număr de cont structurat conform standardelor ECBS (European Committee for Banking Standards – Comitetul European pentru Standarde Bancare), scopul său fiind de a facilita procesarea automată pentru transferurile internaţionale. Acest cod are în România 24 de caractere.

Este recomandabilă utilizarea unui astfel de transfer pentru sumele în valută atunci când persoana care primeşte banii are un cont deschis la OTP Bank din Ungaria, Croaţia, Serbia, Rusia, Ucraina, Muntenegru sau Bulgaria.

Există mai multe posibilităţi de aflare a soldului unui cont deschis la OTP Bank România:

• prin prezentarea la una din sucursalele OTP Bank, cu actul de identitate valabil;

• dacă deţii un card de debit ataşat contului respectiv soldul poate fi aflat în mod gratuit pe pagina de internet www.otpbank.ro sau telefonic la numărul 0800 88 22 88 (apelabil gratuit din orice reţea fixă sau mobilă din România) sau la numărul +4021 308 57 10 (apelabil şi din străinatate), fiind necesare ultimele 10 cifre ale numărului de card şi codul de acces de 3 cifre.

Da, este necesar un cont deschis în valuta în care se doreşte efectuarea transferului.

La efectuarea unui transfer din străinătate către un titular de cont OTP Bank, expeditorului îi sunt necesare următoarele date:

• denumirea băncii: OTP Bank România S.A.

• codul SWIFT: OTPVROBU

• datele de identificare ale beneficiarului, titular de cont OTP Bank (nume şi prenume/denumire societate; adresa; simbolul contului curent în valută)

Pentru persoanele cu vârsta de maxim 26 de ani oferim produse specifice precum:

• conturi Junior, cu o dobândă mai avantajoasă pentru sumele depuse;

• carduri de debit Junior, ataşate la contul Junior, special create pentru tineri.

Este o facilitate de creditare acordată de către bancă fiecărui client care constă în posibilitatea retragerii din cont a unei sume mai mari decât cea existentă. Se mai numeşte şi overdraft.

La OTP Bank România S.A., am susținut întotdeauna corectitudinea și transparența activităților întreprinse de angajații și clienții noștri. De aceea, în conformitate cu politica băncii privind cunoașterea clientelei, prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, OTP Bank acordă atenție deosebită transferurilor de fonduri în valută către/dinspre teritorii off-shore, precum și operațiunilor de încasări și plăți externe ale clienților care au rezidența /cetăţenia/sediul social sau acţionari/beneficiari reali în teritorii off-shore. De aceea, solicităm clienţilor documente comerciale justificative aferente tranzacţiilor efectuate/ce urmează a fi efectuate de fiecare dată când consideră necesar.

Scopul principal îl reprezintă încadrarea operaţiunilor de acest tip în prevederile legale în vigoare şi analiza concordanţei cu obiectul de activitate/activitatea comercială curentă a clienţilor.

Nu se vor iniția relații de afaceri, inclusiv deschiderea contului curent, precum și acceptarea și/ sau derularea oricăror fonduri/ efectuarea de tranzacții pentru persoanele fizice/ persoanele juridice cu rezidența / cetățenia în țările enumerate aici, precum și ai căror reprezentanți împuterniciți au rezidența / cetățenia în țările cuprinse aici.

În conformitate cu dispozițiile Legii 258/2017 privind Comparabilitatea comisioanelor aferente conturilor de plăți, schimbarea conturilor de plăți și accesul la conturile de plăți cu servicii de bază, regăsiți pentru consultare Glosarul de termeni standardizați, FID-Document informare cu privire la comisioane LEI și FID-Document informare cu privire la comisioane EUR.