Descoperă experiența LoungeKey

Descoperă experiența LoungeKey în aeroporturile din întreaga lume, prin cardul tău Mastercard de la OTP Bank.

 

Beneficiază de acces în lounge-urile aeroporturilor și de oferte speciale, indiferent de compania cu care zbori ori clasa de călătorie, prin serviciul LoungeKey oferit de cardul tău:

 

platinum debitplatinum creditgold debitcorporate debit

Iată cum te poți bucura de beneficiile LoungeKey:

Acces în lounge


Este nevoie doar să menționezi participarea în programul LoungeKey și să prezinți cardul tău Mastercard emis de OTP Bank sau cardul digital din aplicația LoungeKey și biletul de avion. 
Prezentarea cardului reprezintă acordul tău pentru utilizarea serviciului LoungeKey conform condițiilor și costurilor de utilizare. De asemenea, pentru confirmarea accesului tău și al oaspeților ți  se va solicita semnătura.

Simplifică-ți accesul înregistrând cardul:


Îți recomandăm înregistrarea cardului înainte de prima vizită și ulterior după fiecare reemitere a cardului pentru acces rapid și simplu în lounge.
Pentru înregistrare:
 

Descarcă aplicația

Descarcă aplicația mobilă LoungeKey din App Store sau Google Play

google play
app store

Prin înregistrarea cu nume de utilizator și parola LoungeKey poți afla informații cu privire la lounge-urile disponibile și politica lor de utilizare, poți verifica istoricul vizitelor dar și ofertele speciale. 

În cazul în care nu te-ai înregistrat, la prima intrare în lounge este nevoie să ai asupra ta atât cardul, cât și telefonul mobil cu numărul declarat la OTP Bank pentru a trece prin procesul de autentificare strictă conform Legii nr 209/2019 privind serviciile de plată şi pentru modificarea unor acte normative.


Cardul îți oferă acces în saloanele Lounge Key atât pentru tine cât și pentru invitații care te însoțesc.


Pentru fiecare vizită într-unul dintre saloanele LoungeKey este percepută o taxă atât pentru deținătorul de card cât și pentru însoțitor, dacă este cazul. 
Valoarea taxei este de 32 USD/ vizită, fiind percepută pentru fiecare vizitator (deținător sau însoțitor). Taxa se va percepe în valuta contului aferent cardului tău Mastercard cel târziu în data de 20 a lunii imediat următoare efectuării vizitei, la cursul de vânzare al băncii din ziua debitării. Consultă cursul valutar al băncii la zi.