close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Transfer de bani MoneyGram

Căutăm în fiecare zi mijloace prin care ne putem ușura pe cât posibil munca. Și, spre norocul nostru, s-au dezvoltat din ce în ce mai multe metode de a rezolva aspecte delicate mult mai ușor și fără bataie de cap. Grație tehnologiei, pare că au dispărut și granițele geografice.

Ți-ai imaginat vreodată că poți transfera bani în doar 10 minute în / din străinătate? Poate că acum câțiva ani, acest lucru părea de neconceput. Acum, însă, totul e simplu, rapid și în deplină siguranță.

Ce poți face prin transferul bancar OTP MoneyGram?

 • Trimiți bani în numerar în condiții sigure și rapide fără a avea nevoie de un card de debit sau cont bancar;

 • Ai la dispoziție pentru transfer peste 233.000 de locații ale agențiilor în 191 de țări;

 • Ai posibilitatea de a transfera în doar 10 minute suma dorită, în funcție de orarul de lucru al agentului și de reglementările locale;

 • Beneficiezi de comisioane mici prin MoneyGram, prin intermediul cărora banii ajung la nivel național sau internațional, în Euro, Lei sau Dolari SUA;
 • MoneyGram vine mereu în ajutorul tău prin simplificarea acțiunilor și propunerea constantă de noi servicii;
 • Ai încredere. Agenții care se ocupă de transferul tău sunt persoane competente care se vor asigura că banii tăi sunt înmânați în timp util destinatarului potrivit.

Cum funcționează transferul bancar OTP MoneyGram?

 • În momentul transferului bancar, agentul MoneyGram îți va comunica un număr de referință pe care trebuie să-l transmiți persoanei la care vor ajunge banii. Pachetul include un mesaj gratuit de 10 cuvinte.
 • Dacă ești pus în situația de a ridica banii de la sediile OTP Bank, atunci asigură-te că ai actul de identitate și numărul de referință pe care agentul MoneyGram îl comunică persoanei care a realizat transferul bancar. Banii sunt înmânați pe loc, fără taxe sau comisioane în plus.
 • Accesează website-ul MoneyGram:

  • • Găsește locațiile agențiilor MoneyGram cele mai apropiate de tine și de cei dragi;
  • • Caută comisioane avantajoase pentru a trimite bani oriunde în lume;
  • • Vezi ce opțiuni de primire sunt disponibile în țara în care trimiți bani.
Pe lângă taxa de transfer ce se aplică unei tranzacții, mai poate fi aplicată o taxă pentru schimbul valutar, stabilită de MoneyGram sau de către agenții săi. Tarifele se pot schimba.

Cum accesezi serviciul de transfer bancar MoneyGram?

Vino în sucursală

Te așteptăm pe la noi
pentru a transfera bani rapid și ușor.

Sucursale și ATM-uri

Contactează-ne telefonic

Solicită informații apelând serviciul HelpDesk
la numărul de telefon (+4) 021 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Produse similare recomandate

OTPdirekt – Internet Banking

Confort și servicii gratuite, la un click distanță.

Vreau detalii

OTPdirekt – SmartBank

O singură aplicație pentru toate informațiile de care ai nevoie.

Vreau detalii

Întrebări frecvente

MoneyGram este un serviciu de transfer rapid al sumelor de bani oriunde în lume. Are peste 92.000 de agenţi în 170 de ţări şi îți dă posibilitatea să primești sau să trimiţi bani în numerar oriunde în/ din străinătate în 10 minute, fără a avea nevoie de un cont la bancă sau de un card de credit.

Nu. Dacă vei efectua un transfer MoneyGram poţi beneficia de deschiderea gratuită a unui cont curent și emiterea gratuită a unui card de debit Flat Mastercard.

Este suficient actul de identitate pentru a trimite banii la orice locaţie din lume care are sigla MoneyGram.

Cu MoneyGram poţi primi sau trimite bani oriunde în lume în numai 10 minute!

Nu. Pentru ca destinatarul să poată ridica suma de bani trimisă, acesta trebuie să se prezinte la orice reprezentanţă MoneyGram, oriunde în lume, cu actul de identitate valabil. Este necesar ca destinatarul să cunoască numărul unic de referinţă pe care l-ai primit de la agentul MoneyGram.

Banii sunt înmânaţi pe loc după prezentarea informaţiilor solicitate, fără o altă taxă sau comision.