Campania s-a încheiat. Mulțumim pentru interesul acordat!

Oferă-ne părerea ta sinceră
 

Mereu am ținut cont de părerile clienților noștri și ne-am adaptat soluțiile și serviciile. Ne dorim să îți mulțumim pentru fidelitatea și încrederea pe care ni le-ai acordat de-a lungul timpului.


Te invităm să participi la acest sondaj
 

Sondajul ne va ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările tale financiare.
Ia-ți 3 minute din timpul tău, completează chestionarul și te inscrii în tragerea la sorți în care vei putea câștiga un Card cadou in valoare de 2000 de lei!

Pentru informații complete referitoare la dreptul de participare și la modul de desfășurare a campaniei consultă regulamentul campaniei.
Perioada de desfășurare a campaniei este 7 martie - 21 martie 2024.

Pentru a-ți salva răspunsurile, te rugăm să completezi informațiile de mai jos cu datele oferite în relația cu banca

Acord privind prelucrarea/profilarea in scopuri de marketing direct


OTP BANK ROMANIA S.A. (Banca), în calitate de operator de date cu caracter personal, vă poate prelucra datele personale (nume și prenume, telefon, e-mail) colectate în scopuri de marketing direct, inclusiv profilare în scop de marketing in cadrul campaniilor de studii de piata sau de masurare a gradului de satisfactie a clientilor desfasurate de Banca, pentru evaluarea nevoilor financiare și bancare și furnizarea de recomandări cu privire la tipuri de produse și servicii ce se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră, pentru transmiterea de comunicări comerciale legate de campaniile promoționale ale Băncii, produsele și serviciile Băncii sau ale societăților membre OTP Grup ori ale partenerilor Băncii, știri, evenimente, activități ale Băncii, în vederea introducerii și oferirii de produse noi, înțelegerii mai bune a preferințelor și tendințelor pieței și a revizuirii, dezvoltării și îmbunătățirii calității produselor și serviciilor Băncii, societatilor membre ale OTP Grup și/sau partenerilor Băncii (detalii despre OTP Grup precum și despre parteneriatele noastre găsiți pe pagina web a Băncii www.otpbank.ro).
 
Doar în situația în care sunteți de acord, Banca va prelucra datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct, inclusiv profilare în scop de marketing in cadrul campaniilor de studii de piata sau de masurare a gradului de satisfactie a clientilor desfasurate de Banca în legatură cu produsele și serviciile Băncii (furnizate direct de Bancă și/sau intermediate de societățile membre ale OTP Grup sau de partenerii Băncii).

Vă facem cunoscut faptul că în orice moment aveți dreptul de a vă retrage consimțământul acordat pentru scopuri legate de marketing direct sau profilare în scop de marketing direct, fără a fi prejudiciat în vreun fel. Conform legii, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate de către Bancă înainte de retragerea consimțământului. În cazul în care vă retrageți consimțământul, vă asigurăm că nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale, însă Banca va putea continua să vă transmită notificări și informații legat de produsele/serviciile de care beneficiați la momentul retragerii consimțământului dumneavoastră, pentru alte scopuri decât cele legate de marketing direct sau profilare în scop de marketing direct.
Pentru a vă retrage consimțământul acordat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopuri legate de marketing direct sau profilare în scop de marketing direct, vă invităm la sediul unităților noastre sau să utilizați adresa noastră electronică office@otpbank.ro sau celelalte date disponibile în secțiunea Contact de pe pagina noastră publică, www.otpbank.ro

Va informam ca prelucrarea datelor in scopuri de marketing direct, inclusiv profilare în scop de marketing in cadrul campaniilor de studii de piata sau de masurare a gradului de satisfactie a clientilor desfasurate de Banca, va avea loc pe durata relatiei contractuale cu OTP Bank Romania SA, precum si 1 an de la incetarea acesteia. In situatia in care va retrageti consimtamantul de marketing direct, OTP Bank Romania SA nu va mai prelucra datele dumneavoastra in aceste scopuri.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing și profilare în acest scop de către Bancă