x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Plafonul de cont cash

este un produs de credit cu utilizări repetate (revolving), pe care OTP Bank vi-l pune la dispoziție pentru a suplini deficitul temporar de lichidități prin transformarea rapidă a creanțelor în numerar.

Ce avantaje vă oferă plafonul de cont cash?

otp bank

Valoarea finanțată este de maximum 80% din valoarea instrumentelor de plată girate/facturilor cesionate în favoarea băncii;

otp bank

Sumele eliberate din plafon pot fi rambursate în maximum 90 de zile calendaristice;

otp bank

Perioadă de acordare de până la 18 luni, cu posibilitate de tragere de maximum 12 luni;

otp bank

Rambursarea facilității până la concurenta principalului și plata dobânzii datorate se realizează prin încasarea facturilor cesionate și/sau a cecurilor și/sau biletelor la ordin girate în favoarea băncii;

otp bank

Tragerile se pot face oricând pe perioada creditului, fără a depăși valoarea plafonului și valabilitatea stabilite prin contractul de împrumut.

În situația în care doriţi să contractaţi un credit în sumă maximă de 300.000 EUR (sau echivalent în lei), dar nu mai mult de 30% din cifra de afaceri anuală,veţi beneficia de o aprobare rapidă și analiză simplificată, in acest caz perioada de acordare fiind de maximum 15 luni, cu posibilitatea utilizarii din acest plafon pe o perioada de maximum 12 luni.

 

Sunteți interesați de plafonul de cont cash? Aflați aici care sunt documentele necesare pentru efectuarea analizei de credit.

 

Cu OTP Bank vă asigurați că deficitul de lichidități nu va deveni o problemă, iar astfel veți fi mereu pregătiți să puneți în valoare orice oportunitate de afaceri.