close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă, atât prin phishing cât și prin metoda spoofing, prin care atacatorii transmit e-mailuri cu link-uri malițioase sau apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Plafon de credit multi-valută, multi-borrower cu utilizare multiplă

Dacă ești în căutarea unui serviciu complex, dar care să se adapteze perfect nevoilor tale financiare și de trezorerie, ai ajuns în locul potrivit. Optează pentru un plafon de credit multi-valută ce poate fi acordat la nivelul grupului de firme, cu utilizarea unor produse de finanțare, cash și non-cash, în diferite valute, pe o anumită perioadă de timp, în cadrul unei limite maxime. Doar în baza unui contract, te bucuri o structură de finanțare flexibilă pe o perioadă de 12 luni.

Multivalută

Multiborrower

Utilizare multiplă

Avantajele plafonului de credit multivalută, multi-borrower cu utilizare multiplă:

  • Multivalută: Utilizările pot fi efectuate în lei sau în alte valute;

  • Utilizare multiplă: Facilități de creditare distincte, cash sau non-cash (Overdraft, linie de credit, credit cash, emiteri de scrisori de garanție, deschideri de acreditive, certificări de cecuri);

  • Multiborrower: Utilizările din plafon pot fi efectuate de oricare dintre membrii grupului, semnatari ai contractului de credit;

  • Eficiență: Pachetul de garanții se constituie pentru întreg plafonul, nemaifiind necesară refacerea acestora pentru fiecare utilizare.

Cum poți obține plafonul de credit multi-valută, multiborrower cu utilizare multiplă?

Vino la noi

Vino în sucursala OTP Bank
și hai să discutăm cea mai potrivită variantă.

Sucursale și ATM-uri

Contactează-ne telefonic

Solicită informații apelând serviciul HelpDesk
la numărul de telefon (+4) 021 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Produse recomandate

Linie de credit pentru IMM-uri de la OTP Bank

Flexibilitate în orice situație pentru acoperirea cheltuielilor curente.

Vreau detalii

Cont curent online

Deschizi rapid un cont curent online, pachet de produse și servicii,
inclusiv card și Internet Banking.

Vreau detalii