GirlPower

 

Prin programul de mentorship GirlPower, OTP Bank România oferă șansa finalistelor de a combate stereotipurile de gen și de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal, sub îndrumarea Roxanei Hidan, Deputy CEO, Business Division și a Marei Cristea, Deputy CEO, Finance Division.

Etapa de selecție s-a încheiat. Felicitări celor două finaliste! Ana Vicoveanu și Lucia Prisecariu vor avea șansa mai departe SĂ ÎNVEȚE CĂ POT, DE LA FEMEI DE TOP și vor începe o călătorie unică alături de mentorii aleși.

La finalul programului, care va dura șase luni, finalistele vor putea beneficia de câte o bursă în valoare de 3000 de euro, dar și de experiență acumulată atât pe în zona profesională, cât și personală.

Succes în continuare!

 

Pentru mai multe detalii, citește Regulamentul Programului și Actul Adițional al Regulamentului


Mult succes!

 

Întrebări frecvente

Da, doar pentru tinerele cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani.

Nu, dar nu-i așa că ți-ar plăcea să interacționezi cu mentorul în mediul lui de lucru?

Nu. Este pentru orice fată care dorește să evolueze pe plan profesional și personal, indiferent că este elevă în clasa a XII-a, a terminat facultatea sau nu știe încă ce carieră dorește să urmeze.

Programul de mentorship GirlPower va răspunde direct nevoilor tale. Alegerea unei cariere atunci când ești indecisă; Cum să faci un plan de afaceri; Gândire creativă vs. Gândire analitică; Calitățile unui lider de succes; Echilibru între viață profesională și personală – sunt doar câteva dintre temele pe care le poți discuta cu mentorul tău. Tu decizi.

 

Bursa în valoare de 3000 de euro se alege împreună cu mentorul în ultimele 2 intâlniri din program. Fie că este vorba despre un curs de specializare în Spania, taxa pentru master sau obținerea unei certificări, mentorul va căuta să identifice împreună cu tine acel ”next step” de care ai nevoie pentru o carieră de succes.

Desigur, însă de preferat ar fi să nu lucrezi în alte instituții bancare.

Nu. Mentorshipul și bursa personalizată sunt două etape conectate ale aceluiași program GirlPower.

Nu trebuie să fie un video profesional. Vrem doar să te cunoaștem. Videoul va fi urmărit doar de colegii din cadrul OTP Bank, așa că, atunci când răspunzi la cele 3 întrebări ale mentorului ales, fii relaxată, sinceră și creativă:
https://www.otpbank.ro/ro/roxanahidan 
https://www.otpbank.ro/ro/maracristea  
Încarcă apoi videoul pe una dintre următoarele platforme: YouTube, WeTransfer, Drive, Dropbox, MyAirBridge, și introdu link-ul în formularul de înscriere al mentorului selectat.


 

Înscrierile au loc până pe data de 30 septembrie 2021.

Vei primi răspuns până pe 8 octombrie.