Black Friday începe astăzi la OTP Bank

București, 15 noiembrie 2022 –  OTP Bank România derulează campania Black Friday 2022 pentru persoane fizice si antreprenori. Anul acesta, oferta pentru persoane fizice aduce în prim plan o dobândă atractivă la depozite pentru un număr limitat de clienți care își deschid cont la OTP Bank. Antreprenorii beneficiază de costuri zero pentru întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

„Campania Black Friday cuprinde produse bancare construite cu o abordare concentrată asupra nevoilor clienților persoane fizice și antreprenori. În contextul economic actual, este important să avem predictibilitate și asupra costurilor, iar prin aceste oferte propunem clienților instrumente eficiente, cu costuri zero, care acoperă exact acest obiectiv.”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România. 

Oferta destinată persoanelor fizice

În premieră, anul acesta un număr limitat de persoane fizice care devin clienții băncii în perioada campaniei pot beneficia de o dobândă anuală atractivă de 9,75% la depozitele la termen de 3 sau 6 luni. 500 de locuri sunt disponibile în cadrul promoției.

Campania „Depozit cu dobândă de 9,75% de Black Friday” poate fi accesată pe pagina dedicata de pe site-ul www.otpbank.ro, urmată de completarea formularului și selecția sucursalei dorite.

Campania se derulează în perioada 11.11-30.12.2022, în două etape:

 • În perioada 11-13 noiembrie clienții trebuie să aplice pe site-ul bancii;
 • În perioada 15 noiembrie-30 decembrie 2022, primii 500 de clienți eligibili își pot deschide cont curent la OTP Bank și constitui depozite în valoare de maximum 200.000 lei pentru a beneficia de dobânda de 9,75% oferită în campanie.

Caracteristicile depozitelor oferite în campanie:

 • Dobândă anuală de 9,75%;
 • Perioadă de constituire de 3 sau 6 luni;
 • Prelungire automată (începând cu a doua scadență, depozitul este remunerat cu rata de dobândă anuală existentă în oferta băncii la momentul prelungirii);
 • Comisioane zero de deschidere, lichidare și retragere numerar*.
  *Numai în cazul retragerilor de numerar provenite din depozite la termen, în ziua scadenței acestora.

Pot beneficia de ofertă persoanele care au cel puțin 18 ani, sunt cetățeni români sau rezidenți cu CNP alocat, devin clienții băncii și constituie depozitele în perioada 15 noiembrie-30 decembrie 2022.
Oferta detaliată și regulamentul pot fi accesate aici.

Ofertă destinată persoanelor juridice

Campania Zero Friday pentru Antreprenori” cu zero costuri pe viață se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de cifra de afaceri anuală sau de forma de organizare. 

Antreprenorii pot beneficia de oferta de Black Friday prin accesarea paginii dedicate, www.otpbank.ro, completând formularul și selectând sucursala dorită, fie exclusiv online.

Pentru a beneficia de avantajele ofertei, clienții trebuie să aplice în intervalul 11-25 noiembrie și să devină client nou al băncii în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare. 

Noii clienți vor beneficia de: 

 • Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;
 • Număr nelimitat de plăți interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking și SmartBank;
 • Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;
 • Card debit Visa Business în lei, gratuit pentru emitere şi administrare;
 • 1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% la procesarea tranzacțiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS, indiferent de rulaj, respectiv 1,80%/tranzactie (indiferent de rulaj/suma tranzacției), dacă tranzacția este efectuată cu un card bancar emis în/pe numele unei persoane juridice/categorii asimilate sau dacă este efectuată cu un card de bonuri de masă.

Clienții persoane juridice care doresc să acceseze oferta din campania Zero Friday pot aplica online aici până la data de 25 noiembrie inclusiv, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei. 


Despre OTP Bank 

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care își propune să crească semnificativ pe segmentele de business și, de asemenea, să creeze o experiență mai bună pentru clienți. Având o echipă în continuă creștere, care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.
 

Pentru informații suplimentare:
Echipa de Comunicare 
OTP Bank Romania, www.otpbank.ro 
E-mail: comunicare@otpbank.ro